עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד תקציב 1300$ בארה"ב

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ומחפש לקנות לפטופ שיתאים לעבודה שוטפת מול מסמכים, לצפייה בסרטי HD ולמשחקים בינוניים.

* גודל המסך? מינימום 14 אינץ

* משקל רצוי? לא ממש חשוב

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי, אני חושב שרוב הזן יחובר לחשמל

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן,HDMI ושיתאים לניגון סרטי HD.

* בלוטות? לא יודע, כמה כבר צריך את זה?

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB

* צורב DVD? כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

עוד כמה שאלות:

* האם כדאי לי להשקיע בכונן רשיח SSD 128GB ולקנות בנוסף כונן קשיח חיצוני 500GB שישמש לאיחסון שהם דיי זולים היום?

* האם ישנם מחשבים שמתאימים לצרכי שהם בעלי מסך מאט? מה בכלל היתרונות של המסכים המבריאים?

* ראיתי את הDELL STUDIAO XPS 16 שנראה לי נחמד, מה אתם אומרים עליו?

תודה מראש,

אור

פורסם

אם חשובה לך יציאת HDMI אני הייתי מסתכלת לכיוון של ה-HP 8530p. זה מחשב עסקי באיכות גבוהה וצריך לספק אחריות בארץ (מגיע עם שלוש שנים סטנדרט, יש לוודא מול HP מה הסטאטוס שלו בארץ). המסך מאט וברזולוציה גבוהה.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3740645-3955549-3782310-3782359-3782372.html

מבחינת מפרט אולי תצטרך להתפשר טיפה על גודל ההארד דיסק בשביל להכניס אותו בתקציב, לא ערכתי סקר מחירים נרחב. מדובר במחשב בו האיכות דומיננטית מהמפרט וזה שיקול שלך מה חשוב לך יותר.

אם אתה יכול להסתדר עם יציאת DP במקום HDMI יש אופציות נוספות כמו ה-T500 של לנובו שנותן גם הוא איכות גבוהה ומסך מאט במחיר נמוך יותר, מה שיאפשר לך לקבל ספסיפיקציה גבוהה יותר במחיר. על דגם זה בדר"כ אין אחריות בארץ בקניה ישירה דרך לנובו אבל אפשר למצוא קונפיגורציות עם אחריות בארץ דרך resellers (מידע נוסף בסטיקי על רכישת נייד בארה"ב).

לחילופין, ניתן ללכת לכיוון אחר לגמרי של מחשבים צרכניים, אין בעיה למצוא כאלו בתקציב עם מפרט עשיר ויציאות מכל הסוגים. הבעיה תהיה אולי באחריות, זה תלוי בדגם, וכמובן שאתה מוותר על איכות (ובדר"כ על מסך מאט) לטובת המפרט. האם אתה מתכנן לניד את המחשב הזה לאוניברסיטה כל יום? מה בדיוק אתה הולך לשחק עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים