פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר אז אין יותר מידי מה לעשות, או לשאול מישהו מהאזור שמכיר את הדברים האלה - או לפתוח דפי זהב ולהתחיל לעשות טלפונים.. זה פחות או יותר מה שניסיתי לעשות כאן.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים האורגים 21 חולון יש שמה חנות קטנה בביתן 1 שיש לו שמה את כל דסקיות החיתוך שתרצה ואם אני לא טועה , יש לו גם נייר 2000 היום הייתי שם
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר האורגים 21 חולון יש שמה חנות קטנה בביתן 1 שיש לו שמה את כל דסקיות החיתוך שתרצה ואם אני לא טועה , יש לו גם נייר 2000 היום הייתי שם אבקר שם בימים הקרובים. עריכה: (שבב מד ?)
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אני יודע שאמרו לך את זה אבל לך להום סנטר יש שם את הערכה שמגיעה עם הדרמל בפעם הראשונה ב 100 ש"ח עם אין להם תגיד שאתה מבקש שיזמינו לך כמו שאמרו הם עובדים עם לדיקו הם יזמינו לך אין לך מה לידאוג אני רק אתמול קניתי ועוד בהום סנטר בעפולה שהוא יותר קטן מכול הום סנטר שראיתי אי פעם וראיתיי ועם תירצה תבקש מהם גם דיסקיות מחוזקות ל 5 הם לוקחים 50 ש"ח [יקרר] בקשר לניייר שיוף אני מצאתי אותו כמו שאמרו בחנות הראשונה של אספקה טכנית שראיתי וחוץ מיזה מה אתה צריך יותר מ 2000 ???? אין צורך בעייני זה לא ישנה הרבה
פורסם 2009 ביוני 616 שנים היפר רוזנפלד בפתח תקווה.למשהו שהוא מעבר לצבע אני הולך כמעט קבוע לשם.הם מחזיקים מלאי די יפה של אביזרים לדרמל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.