עבור לתוכן

מחשב I7 למשחקים ועריכת וידאו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Silencer תודה.

השימושים המרכזיים שלי הם: Adobe Premiere Pro CS4, CorelDraw ומשחקים כמו COD וSupreme Commander Forged Alliance

התקציב שכמו שהבנת לא מוגבל אבל עדיף כמה שיותר נמוך.

לגבי OC לפי הבנתי I7 לא הכי ניתן לOC זה נכון?

והמתח של הזיכרונות לא אמור לעלות מעל 1.6 נכון?

אם הייתי צריך להגדיר את הרמה שאני רוצה למחשב לפני ההגדרות שלך אז: בינוני גבוה. אתה יודע לא GTS295 ולוח ב3K. שוב תודה ;D

פורסם

רק עוד שתי שאלות ששכחת לענות עליהן:

"משחקים ועריכת וידאו". אם תוכל להגיד לנו מה מהשניים יותר חשוב לך

ועוד נתון חשוב הוא המסך אליו יתחבר המחשב. חשוב לדעת מה הרזולוציה שלו בשביל לדעת איזה כרטיס מסך להתאים לך למפרט.

הסיבה לשאלה היא שלכל שימוש יש כרטיס מסך שונה. יש כרטיסים שייעודם גרפיקה ויש כאלו שייעודם משחקים. צריך לדעת מה מהשניים יותר חשוב לך בשביל לדעת איזה סוג כרטיס לשים. ושוב, רזולוציית המסך חשובה אף היא.

לגבי הזכרונות, לכל יצרן יש מספר סוגים ולכל סוג יש את ההגדרות שלו לגבי מתחי עבודה מינימליים ומקסימליים.

לגבי יכולות OC של ה-I7, עבר קצת זמן מאז שקראתי את המאמרים ואני לא זוכר בשליפה. מה שכן הבנתי שזה יותר טריקי מאשר לעשות OC למערכות הישנות יותר של אינטל.

אתה מתכנן לעשות לו OC?

פורסם
  • מחבר

אולי בעתיד אני אעשה OC אז כרגע לא צריך קירור מיוחד (או שאני טועה)

עדיפות גבוהה למשחקים ברזולוציה 1920X1200

פורסם

אחלה. ולא, אתה לא טועה :)

לצרכים שלך כפי שהגדרת אותם ה-I7 הוא קצת חזק מדי, וחבל על הכסף. תהיה מוכן לשקול מערכות שהן לא מבוססות I7?

פורסם
  • מחבר

כן.

אבל בעתיד אני אולי אחליף מעבד וכרטיס מסך (לשדרוג במקום את כל המערכת) מה אתה חושב?

פורסם

אינטל החליטה כנראה לדלג על ייצור הדור הבא בגלל המצב הכלכלי ולפתח את הדור שבא אחריו (=שני דורות קדימה). מה שאומר שכנראה שבכל מקרה תצטרך להחליף לוח אם כשתשדרג את המחשב הזה שאתה הולך לקנות (כי התושבת תתחלף)

אני הייתי קונה את מה שאתה צריך עכשיו ונותן לעתיד לדאוג לעצמו.

(מפרט בדרך ... :) )

פורסם

בבקשה:

מעבד:

[..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1241

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA790X-DS4 ¤581

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5 : GV-R477D5-512H-B - RETAIL ¤594

כמות:2

דיסק קשיח:

[..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ¤618

צורב:

[..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤127

זיכרון:

[..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤289

מארז:

[..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤317

ספק כוח:

[..] CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤539

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 - זמין במלאי ¤106

מחיר סופי: ¤5006

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

אני מאמין שהמערכת הזו תענה לצרכיך. המעבד אמור להיות בעל הרבה מרווח ל-OC אם יבוא היום ותרגיש שיש בזה צורך.

הרכבה תעלה 75 ש"ח נוספים אם אתה מעדיף לא להתעסק עם זה.

נקודה חשובה - יהיה צורך להגדיר\לוודא ב-BIOS את המתח והתיזמונים של הזיכרונות, כי המתח הסטנדרטי לזכרונות DDR2 הוא 1.8 ושלהם הוא 2.0. הם מפצים על זה בתיזמונים יותר טובים ועלות נמוכה.

כונן קשיח - קיימים 3 סוגים, לפי רמת הביצועים, רעש וצריכת חשמל (שהולכים ביחד).שמתי לך את המרעיש ביותר שנותן את הביצועים הטובים ביותר וצורך חשמל בהתאם. אם אתה מעדיף שילוב אחר (הכי פחות ביצועים עם הכי הרבה שקט, או משהו באמצע) דע שזו אופציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים