עבור לתוכן

מגן מסך למכשיר מדגם HTC touch hd

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לא מזמן הזמנתי את המגן מסך של MARTIN FIELDS, שלפי שמועות רבות נחשב לאחד הטובים..

ובכן בכל מקרה, לאחר נסיון של מגן מסם מהדגם שלו (לא זול כלל יש להגיד, 17 דולר ליחידה), המגן נשרט בקלות יתרה כמעט מכל דבר, וכרגע המגע על המגן מרגיש כאילו יש עליו "חול", במיוחד שאני עובר עליו עם העט סטילוס.

יותר מזה לפעמים אפילו שימוש בעט סטילוס היה גורם לשריטות על המגן...שזה פשוט לא יאומן, זה לא שהעט בעל ראש חד כלשהו או נשרט ממשהו..בקודם זה לא היה קורה בכלל.

אני יציין שקיבלתי עם המכשיר מגן מסך שלדעתי היה פי כמה וכמה יותר איכותי ממנו, ובקושי נשרט! היה עמיד מאוד ואני קצת מתאכזב שהחלפתי ביניהם.

בכל מקרה רציתי לדע האם מישהו מכם מכיר מגן מסך שיהיה איכותי ולא מהפשוטים הרגילים כי ישנם כאלו שמאוד לא איכותיים שכשמסתכלים דרכם, רואים מטושטש הכל, ועל המכשיר קשה יותר לצפות באור השמש...

תודה רבה

:)

פורסם
פורסם
  • מחבר

תודה רבה...!

האמת ששמעתי שיש בעיה עם ההרכבה של המגנים האלו שקשה לסדר אותם על המסך...לא חושב שזה משהו קריטי שאי אפשר להסתדר איתו.

TNX

:)

פורסם

הבנתי גם שיש כאלה שיגידו שהם לא ממש שקופים וקצת צהבהבים. מנגד מדובר כנראה באחד המגינים החזקים והטובים בעולם לפי מה שמוסבר שם... השקעה טובה ל-HD...

פורסם
  • מחבר

כבר זרקתי 20 דולר על יחידה מגעילה של MARTIN...אכזב אותי לגמרי

אז סבבה ננסה את זה גם, לא נראה לי שיותר גרוע ממה שיש לי כרגע על המכשיר יכול להיות...המגן של מרטין פילדס נשרט אפילו עם העט חרט, מרגיש כאילו קיבלתי סוג ז' או זיוף.

פורסם

ה-ZAGG אמור להיות טוב בהרבה...

פורסם
  • מחבר

נראה לי 3 דולר, אני ראיתי את זה איפשהו או שאני מתבלבל באתרים.

פורסם

לא הייתי מציע לך ללכת על הZAGG , קרו המון מקרים של קילוף של הצבע בהסרת המגן , והיו מקרים שהוא בכלל לא ירד , אני מדבר עם הדיאמונד , על הטריניטי ועוד מספר מכשירים שהיה להם את אותו הסרט . הספריי שהם מספקים להדבקה במקרים מסויימים אחרי המצאות בחום גבוה יחסית הופך למשהו קצת יותר חזק מסופרגלו + מלט + שגשוגת אורניום מועשר , ולהסיר את זה אחר כך הופך לסיוט דיי חביב .

פורסם
  • מחבר

אתה רציני איתי? כמעט הזמנתי את זה :screwy:

האמת באתי להזמין בדיוק עכשיו.

ממה שאני יודע לגבי HD אין לו בעיה של קילוף צבע כי הוא קצת יותר איכותי מבחינת החומרים שלו, מאשר הדאימונד...עליו שמעתי הרבה שהוא מתקלף.

אבל בכל מקרה תודה על ההזהרה...אני אברר מקום אחר

אגב אני קראתי ב XDA עכשיו בדיוק על המגינים האלו ועל ה HD...חלק אמרו שזה קשה להניח על המכשיר ועדיף בפעם אחת כי לאחר מכן זה לא טוב...אבל אמרו שהוא מצויין ומגן על כל המכשיר...

אולי המכשיר שאתה ניסית לשים עליו היה עם צבע מתקלף או שלא כמו ה HD?...כי הגימור שלו הוא חלקלק כזה...פלסטיק שלם ממה שאני רואה ולא צבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים