פורסם 2009 במאי 2916 שנים היילאחרונה קניתי את הויסטה והתקנתי אותה .היא הייתה עם סרויס פאק אחדהורדתי עדכונים ממיקרוסופט והפכתי אותה לעברית כשביקשתי להתקין את הסרויס פאק שתים הוא ביקש שאחזור לאנגליתכרגע חזרתי לאנגלית ועדכנתי את הסרויס פאק שתיםהבעיה היא שהוא לא נותן לי להתקין עכשיו עברית .ואני שואל , עדיין לא יצא עברית לסרויס פאק שנים ?מה אני צריך לעשות ?נ.ב זה ויסטה 64 ביט אולטימט .
פורסם 2009 במאי 2916 שנים עדיין לא יצא הגרסה של ה36 שפות שעברית בינהן...כרגע יש SP2 רק לאנגלית/יפנית/ספרדית/גרמנית וצרפתית...מה שאתה צריך לעשות זה לחכות בניחותא עד שתצא הגרסה עם ה36 שפות ..או לחזור לSP1 אם העברית ממש קריטית לךאני משער שזה גג עוד 15 יום ויהיה עידכון גם בעברית ...
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר זה לא כזה קריטי אבל זה יותר נוחואני חושב שעדיף הסרויס 2 מאשר העברית ..ובכל מקרה , איך אני ידע שיצא העדכון עוד שבועיים?
פורסם 2009 במאי 2916 שנים זה לא כזה קריטי אבל זה יותר נוחואני חושב שעדיף הסרויס 2 מאשר העברית ..ובכל מקרה , איך אני ידע שיצא העדכון עוד שבועיים?אמ מכיוון שאתה כבר על SP2 ...אני לא בטוח שזה יציג לך את זה בWINDOWS UPDATE ככה שהייתי אומר שתבדוק או פה בפורום , או הכי טוב שתבדוק באתר של מיקרוסופט...בנוסף סביר להניח שברגע שיהיה את העידכון בעברית תהיה איזה ידיעה על זה במדורי מחשבים באתרים כמו YNET וכדומה ...
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר אוקי , תודה רבה ! מקסימום אני ישאל על זה עוד שבועיים שלוש בפורום עזרת לי מאד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.