עבור לתוכן

צריך ייעוץ למחשב נייד ללימודי חשמל תקציב 5000

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא יודע אם יש לך צורך ממשי בטאבלט - אין לך כזה. צורך ממשי זה לא "האם זה יהיה לי נוח בלימודים" אלא מישהו שעובד עם תוכנות/ פונקציות מסויימות שמחייבות את זה. זו כוונתי בצורך ממשי בטאבלט. אם זה לא היה ברור אני מבהירה - אין לך צורך ממשי בטאבלט, אולי תוכל להשתמש בפונקציות הללו ולהנות מהן, כפי שראית יש דעות לכאן ולכאן בעניין אבל אני אישית לא ממליצה לרכוש את המחשב הספציפי הזה לאור סוג השימוש האפשרי שתוכל לעשות בפונקציה הזו ובהתחשב בחסרונות שלו.

אני לא מבינה איך הגעת למסקנה שאני שומרת את הקלפים קרוב לחזה. הרי השקעתי זמן והסברתי לך באריכות ולעניין מה אני חושבת על המחשב הזה ומהי הסיבה שאני לא ממליצה לך על מחשב אחר על מנת שלך תהיה את האופציה למצוא את המחשב הכי טוב לשימושים ולתקציב שלך.

במקום סתם לזרוק דגם אני מנסה לייעץ לך בצורה מושכלת, נתתי לך את ההמלצה הכי הגיונית לשיקולי - ללכת לכיוון של מחשב בגודל הזה ולהמתין כמה חודשים עד שזה יהיה רלוונטי. אני לא רואה טעם להתחיל להמליץ על דגמים שונים במחירים שונים כרגע שכלל לא יהיו רלוונטיים עוד כמה חודשים ולדעתי זו דרך הפעולה הטובה ביותר בשלב זה. תחזור עוד שלושה חודשים ואשמח לומר לך מה מומלץ לדעתי בזמן זה.

אני מתנצל, לא תקפתי אותך אישית.

אני עדיין רגיל מהצבא לדבר בצורה ישירה.

פשוט היחיד שנתן הודעה עניינית כאן בשרשור שכבר מכיר 2 עמודים הוא הדר, שדיבר על דגם ספציפי.

מה זה הודעה עניינית - אם מישהו היה אומר "ראה את הדגם X של חברת Y שעולה במחיר שאמרת אבל הוא יודע לעשות יותר: א.ב.ג. וכו'"

וזה לא קרה. אז ממה שאני מסיק מדבריכם מחשב שאינו טבלט אבל באותו מחיר יהיה עם מסך יותר טוב ובעל חומרה גבוהה יותר.

שני הנושאים שוליים בשבילי, לצרכים שלי ולדרישות שלי.

ואת צודקת - עוד חזון למועד ויש זמן עד הרכישה, אני פשוט אדם שאוהב לנחות נחיתה רכה אז אם אפשר לבצע דברים למפרע אז למה לא.

אכן בהמלצתך אני לא אבצע רכישה של המחשב עכשיו אלא לקראת סוף ספטמבר / אוקטובר

אני מודה לכולכם על הסיוע והתמיכה, הדר84 תודה לך במיוחד, ואני אשמח להתעדכן איתך על גאדג'טים ברגע שארכוש דגם מהמשפחה הזאת.

בתודה,

מיכאל :xyxthumbs:

פורסם

אין בעד מה אחי! אגב אם הייתה בקרבי אני ממליץ לך את כל הזמן הנותר להשקיע בהכנה עצמית ולתת דגש מיוחד על פיזיקה וחשבון אינטגרלי ודפרנציאלי כי בחשמל זה ברמה מתקדמת ואחרי 3-4 שנים בקרבי המוח באמת צריך רענון רציני (מנסיון.)

אגב לא מזמן יצאה דגם חדש של המחשב עם מסך MULTI-TOUCH כמו של IPHONE אני לא יודע אם אתה צריך את זה אבל בזמן שאתה תרכוש יש סיכוי שהוא יהיה במחיר טוב.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בלימודים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים