פורסם 2009 במאי 2816 שנים אוקיי, אז ככה - עשיתי שטות חמורה לאחרונה והורדתי קראק מאתר דיי תמהוני, מבלי שהיה לי אניטיוירוס. מתברר שהקובץ הזה היה וירוס כלשהו שגרם ככל הנראה למחיקת כמה קבצים קריטיים השייכים למערכת ההפעלה. הוירוס עצמו נמחק כליל מהמחשב, אבל הנזק כבר נעשה, והוירוס הספיק לגרום לנזק דיי רציני במחשב - אין אפשרות לשימוש בעברית ("סרגל השפה" בסרגל הכלים לא מופיע) וישנה בעייה בהתנתקות האינטרנט (מתבצעת התחברות לאינטרנט והדפדפן עולה, אבל לאחר מספר דק' מפסיקים דפי האינטרנט לעלות ותוכניות התומכות בחיבור לרשת, כמו המסנג'ר, ה-steam וכד', מתנתקות). השאלה שלי היא האם ניתן לתקן בעיות אלה בדרך כלשהי, מבלי לבצע פירמוט?האם ישנה אפשרות ב-XP ל-repair, והאם זה יכול לעזור לי?
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר אוקיי, כעת נפתח לי חלון: *ברוך הבא אל windows xp איזו פעולה ברצונך לבצע? -התקנת windows xp -למד עוד אודות תהליך ההתקנה -התקנת רכיבי Windows אופצינאליים -ביצוע מסימות נוספות -בדיקת תאימות המערכת ------------------------------------------------------------------------------------------------------ אז מה עלי לבצע? (תזכורת - אני לא רוצה לבצע פירמוט שיגרום לתוכן ההארדיסק שלי להעלם). תודה מראש
פורסם 2009 במאי 2816 שנים תיכנס ל"התחל" תרשום CMD ותרשום שם SFC /SCANNOW ותכניס את הדיסק של XP.הפוך גוטה הפוך !!תלחץ START RUNושם תרשום את ה SFC /SCANNOW ותכניס תדיסק ההתקנה ותן לזה לרוץ ותעדכן עם זה עזר מה שזה עושה זה משחר את כול הקבצים של מערכת קבצים פגומים
פורסם 2009 במאי 2816 שנים Dr. Bit אמרתה בדיוק מה שאני אמרתי.אפשר גם ללא פקודת הCMD מה שכן לפעמים היא שימושית במקרים ממש חריגים אבל לא תמיד ..
פורסם 2009 במאי 3016 שנים תאמין לי שאם הוירוס הזה היה מוחק לך קבצים קריטים של המערכת הפעלההיא לא הייתה עולה בכלל,אני בספק שזה המצב3 הצעות1 - השתמש בשחזור המערכת (system restore) ושחזר לתאריך קודם לפני שזה קרה2 - הפעל מחדש ולפני שהוינדוס מטעין לחץ F8ובחר ב LAST KNOWN GOOD CONFIGURATIONיעני ההגדרות האחרונות הטובות שעבדו 3 - תעשה תיקון התקנה,מדריך:http://www.windowsreinstall.com/winxppro/installxpcdrepair/indexfullpage.htmזה לא ימחק לך כלוםאם שום דבר לא עבד אז אין בררה תהיה חייב לפרמטקח בחשבון שכאשר מפרמטים צריך לפרמט רק את המחיצהשבה מותקנת המערכת הפעלה (כלומר C ) במידה והדיסק קשיח שלך מחולק למספר מחיצותפשוט תעתיק את החומר החשוב למחיצה אחרתלפני הפירמוט, אם הדיסק קשיח שלך לא מחולק למספר למחיצותויש רק אחת אז יש כמה אפשרויות1 - גבה לדיסקאונקי2 - גבה לדיסק קשיח חיצוני3 - במידה ויש לך רשת ביתית גבהלאחד מהמחשבים האחרים דרך הרשת4 - צרוב לדיסקים של CD/DVD
פורסם 2009 במאי 3016 שנים תאמין לי שאם הוירוס הזה היה מוחק לך קבצים קריטים של המערכת הפעלההיא לא הייתה עולה בכלל,אני בספק שזה המצב3 הצעות1 - השתמש בשחזור המערכת (system restore) ושחזר לתאריך קודם לפני שזה קרה2 - הפעל מחדש ולפני שהוינדוס מטעין לחץ F8ובחר ב LAST KNOWN GOOD CONFIGURATIONיעני ההגדרות האחרונות הטובות שעבדו 3 - תעשה תיקון התקנה,מדריך:http://www.windowsreinstall.com/winxppro/installxpcdrepair/indexfullpage.htmזה לא ימחק לך כלוםאם שום דבר לא עבד אז אין בררה תהיה חייב לפרמטקח בחשבון שכאשר מפרמטים צריך לפרמט רק את המחיצהשבה מותקנת המערכת הפעלה (כלומר C ) במידה והדיסק קשיח שלך מחולק למספר מחיצותפשוט תעתיק את החומר החשוב למחיצה אחרתלפני הפירמוט, אם הדיסק קשיח שלך לא מחולק למספר למחיצותויש רק אחת אז יש כמה אפשרויות1 - גבה לדיסקאונקי2 - גבה לדיסק קשיח חיצוני3 - במידה ויש לך רשת ביתית גבהלאחד מהמחשבים האחרים דרך הרשת4 - צרוב לדיסקים של CD/DVDמה מסובל בלהבין שכרגע לא בא לו לפרמט את המחשבלרוב תמיד יש דרכים חלופיות.דרך אגב הוא יכול ליצור גם פרטישן עם PARTITION MAGIC
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מה מסובל בלהבין שכרגע לא בא לו לפרמט את המחשבלרוב תמיד יש דרכים חלופיות.דרך אגב הוא יכול ליצור גם פרטישן עם PARTITION MAGICאני דווקא כן הבנתי שים לב שהצעתי לו מספר דרכים לפתור זאתללא פרמוט אבל אין ערובה לכך שאחת מהם תעבוד וממיטב נסיונילפעמים אין בררה וחייבים לפרמט , באשר ל PARTITION MAGICקודם כל היא תוכנה מאוד ישנה ולדעתי ACRONIS DIRECTOR יותר טובהאבל תכלס גם אם משתמשים בתוכנה לפיצול מחיצות ללא אובדן מידעאין זה אומר שהכול ילך חלק , לחלק למחיצות ללא גיבוי זה אף פעם לא צעד חכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.