עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי קניית IPHONE בארץ

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתכנן לקנות IPHONE בארץ (כן זה יקר בארץ אבל אין אפ אחד שנוסע לחול בזמן בקרוב לצערי :'( )

בכל אופן שמעתי שיוצאת בקרוב גרסה יותר מעודכנת, אז האם שווה לקנות בכלל עכשיו או עדיף לחכות ?

אם כן לקנות אז איפה כלומר יש לכם המלצה על חנות כלשהי ( אני גר באזור חיפה -אם מישהו מכיר באזור זה יהיה מצוין)

בינתיים המקום שמצאתי הוא ב

http://www.tikcom.co.il/Product.asp?Pid=iphone16GB3G2&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

המחיר נראה עוד איכשהו סביר לפי שZAP זה המחיר הכי נמוך. ואין לי בעיה ללכת ולקנות אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין(וסליחה על הבורות )

simfree טורבו סים לבין "מכשיר פתוח על ידי היצרן" והאם שווה להשקיע עוד 600 שקל תוספת על זה ?

תודה מראש לכל העונים....

פורסם

דבר ראשון לפני שאתה עושה משהו כדאי שתחכה עוד שבועיים כדי לראות אם אפל יכריזו על אייפון חדש.

ב-8 ביוני נפתח ה-WWDC, ועידת המפתחים של אפל. השמועות אומרות שתוכרז גרסה חדשה לאייפון.

זה לא בטוח אבל שווה לחכות לדעתי, ולראות אם זה יקרה ואיך השוק יגיב לזה.

ובכל אופן, לדעתי שווה לך להמתין בסבלנות איזה חודש-חודשיים עד שמישהו שאתה מכיר יטוס לחו"ל. המחירים פה מטורפים.

לגבי Sim free זה אומר שהמכשיר יכול לקבל כל כרטיס SIM של כל חברה סלולרית ללא הגבלה. אם המכשיר לא Sim Free יש שיטות לפרוץ אותו אבל לפעמים זה בלאגן (למשל כל גרסה שאתה משדרג אתה צריך לפרוץ מחדש, לפעמים אתה נתקע בלי פריצת תוכנה וצריך לחכות שהיא תצא או לקנות Turbo Sim - פריצת חומרה. לפעמים זה גורם להפרעות בקליטה). בקיצור החלטה שלך. אישית אני חושב שכדאי Sim Free.

עריכה: שים לב! בקישור שנתת המכשיר הוא לא Sim Free אלא פתוח ע"י טורבו סים (כמו שנכתב שם). גם המחיר הנמוך מעיד על כך. מכשירי Sim Free נמכרים כאן ע"י אנשים פרטיים בסביבות 3500+ ש"ח.

פורסם

שמע זה ממש לא נכון שהמחירים פה הרבה יותר גבוהים מאשר בארה"ב...

בארה"ב מכשיר עולה 600$

2400, פה בארץ מוכרים ב2900 פרוץ עם עברית כולל הכל, תוריד מעמ זה יוצא כבר 2500.

אז 100 שקל זה בערך מה שהם מרוויחים עליך.

אני קניתי לפני חודשיים אייפון מDIMPHONE אחלה חנות באמת מבחינת אחריות אף פעם לא עשו לי בעיות פעם אחת הם עשו לי RESTORE למכשיר ופרצו הכל מהתחלה בלי תשלום (וזה באשמתי אני הורדתי איזה משהו שתקע את האייפון).

אם יש לך אפשרות להגיע לתל אביב מומלץ :xyxthumbs:

אני לא יודע אם כדאי לך לחכות זה עניין של הימור כי בהתחלה איך שיוצא המכשיר בחודשים הראשונים הוא נמכר רק עם התחייבות (ככה היה לפחות עם ה3G) ולא היה אפשרות לקנות אותו ולייבא לארץ.

מצד שני אולי יירד המחיר של ה3G שיהיה שווה לקנות.. או שהוא יירד מהמדפים כמו שקרה עם ה2G

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם על המידע...

ומה זה פרוץ על ידי היצרן שרשום באתר ההוא כדאי להוסיף עוד 600 שקל בשביל זה ?

מה זה נותן לי ?

פורסם

בWWDC הקרוב סטיב ג'ובס לא יופיע, הוא יחזור לאפל בסוף יוני שבזמן הזה תהיה ועידה אחרת שבה יכריזו על הiPhone הבא שיש לו סיכויים עצומים להגיע לארץ באופן רשמי, תחכה עם הקניה שלך עד סוף יוני-תחילת יולי

פורסם

על זה לא שמעתי...

איפה ראית את זה?

פורסם

בWWDC הקרוב ידברו בעיקר על תוכנה, Snow Leopard , iPhone OS 3.0 ובטח עוד משחקים בלעדיים לiPhone OS 3.0, וזה משתי סיבות, WWDC = World Wide Developer Conference והסיבה השניה שלדעתי סטיב ג'ובס רוצה להכריז על הiPhone השלישי כי היה מעורב המון בפיתוח שלו, ובWWDC הוא לא יופיע, הוא יחזור בסוף יוני (מחופשת המחלה שלו) ויש המון המון שמועות שבסוף יוני תהיה ועידה חדשה שתעסוק בiPhone ואז יהפכו אותה לרשמית כל שנה ועידה על iPhone חדש.

והסיבה שיש לiPhone הבא סיכויים עצומים להגיע רשמית לארץ - במערכת הפעלה של הiPhone החדש הiPhone OS 3.0 (שכמובן גם תתאים לiPhoneים והiPod touchים הקיימים) יש תמיכה מובנית בעברית, כל המערכת הפעלה מתורגמת לעברית עם מקלדת בעברית יישור לימין והכל בתמיכה מלאה, אני לא רואה שום סיבה אחרת מאשר להביא את הiPhone הבא לארץ וגם יש לציין את iDigital שעושים עבודה טובה ומכירים בביקוש האדיר להביא את הiPhone לארץ, אז אין סיבה שלא.

ולסיכום - Time will tell.

פורסם

גם אם הוא יהיה בארץ, כרגיל כמו כל ישראלי מצוי הם יחפשו לעשות רווח של 2000 אחוזים על כל מכשיר... ועוד יגידו לך שזה בהתחייבות של 3 שנים

זה כמו להגיד לבן אדם " תן לי להרביץ לך, ובתמורה אני ארביץ לך גם מחר "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים