פורסם 2009 במאי 2716 שנים אני לא יודע בידיוק איך להגדיר את הבעיה , המחשב אחרי התקנת מערכת ויסטה 64 ביט .זה מפרט המחשב . amd 3500 64 bit לוח אם ( החשוד בבעיה ) asrock 939dual sata 2 דרייברים מתאימים לויסטה לא כך כך הצלחתי למצוא , המערכת הפעלה מצליחה לפעול כראוי , אבל שאני מנסה להתקין דרייברים של כרטיס מסך אני לא מצליח .לאחר התקנת הדרייבר המחשב מפעיל את עצמו מחדש ואז בכניסה לה windwos חותך חצי מהמסך , עד שאני לא נכנס למצב בטוח ומוחק את הדרייבר אני לא יכל לראות כלום .שהיה מותקן xp , יכולתי בקלות להעביר לרזלוציות כגון 1920 1200 הכרטיס מסך 8600 geforce .מה אפשר לעשות מלבד לחזור ל xp ?
פורסם 2009 במאי 2716 שנים תתקין דרייברים מעודכנים של הצ'יפסט של הלוח אם המתאימים לVISTAורק אחרי זה נסה לשים דרייברים לכ.מסך
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר נסיתי לעשות את זה , אני לא בטוח עם קיימים בכלל , מבחינה טכנית הכל צריך להיות בסדר אבל אני לא מוצא דרייברים מתאימים לויסטה .[br]פורסם בתאריך: 27.05.2009 בשעה 16:50:48אחריי ניסיונות כושלים להתקין את הדרייברים , רק דבר אחד הצליח וזה להעדכן ולהתקין דרייבר כרטיס מסך דרך update של vista
פורסם 2009 במאי 2816 שנים http://www.nvidia.com/page/uli_drivers.htmlע"פ הצ'יפסט זה יכול לעבוד, למרות שמוזכר שזה דייבר בטא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.