עבור לתוכן

תוכנות לסימביאן(וגם משחקים, i guess)

Featured Replies

פורסם

שלומות חברים,

לאחרונה שידרגתי את הסלולארי שלי לE71 חדש דנדש.

אחרי זמן רב עם טלפון סגור ונעול(LG Viewty, אני לא רוכש יותר סלולארי של LG בחיים).

לE71 כידוע, מערכת הפעלה סימביאן S60 3rd.

אני נוב גמור בכל נושא הסימבאין, הבנתי שיש מערכות פרוצות/לא פרוצות, תוכנות חתומות לא חתומות ועוד ועוד.

בינתיים, הורדתי לי Opera Mini(כי הדפדפן המובנה די מעפן) ומשחק טטריס חביב.

מה שאני צריך כרגע("בדחיפות") היא תוכנת הקלטת שיחות(אני ממש זוכר שזה היה מובנה בכל מיני טלפונים, אפילו של נוקיה אם אני לא טועה, לאן זה נעלם?) ותוכנת פנקס נורמלית(התוכנה הנוכחית די מעפנה ושקולה לכתיבת עשרות "Notepad חדש" על הדסקטופ, לא נוח ולא כ"כ מועיל.

אודה לעזרה :)

פורסם
  • מחבר

אין משהו חינמי? איפה אנשי הקוד הפתוח החביבים והחמודים?

ויש לי כבר quickoffice, הוא מצויין לכתיבת שירים וסיפורים ומסמכים ארוכים, אבל אני מחפש משהו שמתפקד כמעין reminder לאו דווקא תלוי בזמן.

שיהיה נוח לדפדף בין ההערות בפנקס(בפנקס המובנה צריך לצאת מכל הערה, לחזור לרשימה ורק אז להיכנס להערה הבאה) ושיהיה ניתן לתת להערות כאלו ואחרות תזכורת (משהו כמו, הצג לי את הערה "אל תשכח ללבוש סוודר! אוהבת, אמא" בשעה 15:00 בתאריך ה30/2/10).

פורסם
  • מחבר

bump?

פורסם

יש לי N95 ואני לא מתעסק בפריצות לא פריצות, אבל שאלת לגבי הקלטת שיחות.

אצלי בזמן שיחה אפשר ללחוץ על הכפתור של התפריט,יישומים,מדיה ורשמקול ולהקליט איתו וזה מקליט גם אותך וגם את מי שמדבר איתך :)

מקווה שעזרתי ותתחדש :xyxthumbs:

אהה ולחבר שלי יש LG VIWETY ולדעתי זה חרא של מכשיר והוא לא נוח ואי אפשר להתקין בו שום דבר שווה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את זה, זה אכן עובד - רק שאלה - בזמן ההקלטה עם הרשמקול אני שומע מדי כמה שניות "צפצוף"(שלא מוקלט אח"כ).

לי זה לא מפריע, השאלה היא - האם מי שאני משוחח איתו(ומקליט אותו), גם שומע את הצפצוף הזה?

ובקשר לViewty, לא תמצא אחד שמסכים איתך יותר ממני.

פעם אחרונה שיהיה לי סלולרי עם מערכת הפעלה סגורה.

הviewty הוא דוגמא מושלמת לחומרה טובה עם תוכנה כושלת.

פורסם

לגבי הצפצוף אני לא יודע, אני משער שלא.

אבל ב VIWETY גם לא אהבתי את המסך מגע, הוא לא רגיש מספיק וצריך ללחוץ חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים