עבור לתוכן

Inspiron 1011/ HP mini / MSI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם -

למישהו יש את ה

Inspiron 1011 DELL ויכול לתת חוות דעת עליו ?

אני צריך מחשב קטן לצרכי בסיסים יחסית - שום תוכנה כבדה או משהו כזה.

ההבדל במחיר בין DELL ל MSI הוא כמעט 1000 שח אבל אני לא רואה הבדל משמעותי במפרט

אני מפספס פה משהו ?

אם יש אפשרות להמלצה בין MSI DELL ל HP יכול לעזור מאוד

תודה

פורסם

ההבדל היחיד הוא שדל ישראל מתמכרת את המינים שלה באופן נוראי...

ממליץ ללכת על משהו זול יותר או לקנות בחו"ל

פורסם
  • מחבר

מצאתי של דל ב 1400 שקל לעומת זאת

MSI WIND ב 2200 שח ...

אבל עדיין לא מצאתי מישהו שהגיב או הביע דעה על הדל מיני שלו ...

פורסם

לרוב הקטנים מפרט דומה.

ההבדל הוא כמובן איכות בנייה ומבנה מקלדת שונה.

אמנם הדל איכותי יותר, אבל הכי חשוב לפני קנייה והבדלי מחיר ללכת לחנות ולבדוק את המקלדת.בגלל שהמחשב קטן, לכל חברה יש מקלדת שונה שהוקטנה.

לחלק יש מקלדות שכמעט בלתי אפשרי לכתוב עליהם(מה הטעם לקנות מחשב שאתה צריך להקליד עליה עם פינצטה?).

לא מכיר את הדל, אבל אני מכיר את הMSI WIND.

מבין כולם, המקלדת שלו הייתה לי הכי נוחה.רוב הכפתורים כמעט בגודל מלא, מה שמאפשר הקלדה נוחה.כמו כן המקלדת קשיחה ולא קופצת תוך כדי כתיבה.גם זה פרט חשוב.

דבר נוסף שקיים בMSI שלא קיים בשאר המחשבים זה אוברקלוקינג מובנה בהפעלת ע"H שילוב כפתורים שמאיץ את המעבד ל1.9 במקום 1.6.

שימושי ליישומים כבדים יותר ומאפשר אפילו להריץ כמה משחקים.בנוסף בWIND, אם מתקינים ויסטה, יש גישה ל256 מגה לכרטיס מסך במקום 50 מגה בלבד בXP.

וכן, הויסטה רצה חלק על הWIND ואפילו יותר טוב מXP וכל זה עם 1 גיגה של ראם אצלי(בלי AERO).צריכת החשמל טובה יותר, המחשב מהיר ונוח יותרקליטת רשתות אלחוטיות טובה יותר.

הבעיה היחידה היא שבהתקנה הראשונית, כרטיס הרשת\אלחוטי לא עובדים.הפתרון: הורדה ידנית של הדרייבר מהאתר לפני ההתקנה(להוריד גרסה של XP כי אין תמיכה רשמית בויסטה(למרות שהכל עובד חלק ישר מהקופסא לאחר ההתקנה - מלבד כרטיס הרשת כמו שציינתי).לאחר ההתקנה של כרטיס הרשת באופן ידני, המערכת כבר תבצע עדכון אוטומטי של הדרייברים והכל עובד חלק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני אנסה את המקלדות כמו שהמלצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים