עבור לתוכן

מפרט 3000~ ש"ח

Featured Replies

פורסם

המפרט שנתתי הוא ללא OC לא הובפתי קרור מיוחד למעבד אלא הקרור סטוק של אינטל תוכל בהמשך להוסיף ולעשות לו אוברקלוק מבבחנים ברשת זה מעבד חמוד לואברקלוק

הכרטיס מסך כבר באוברקלוק מהיצרן ככה שאין צורך באוברקלוק נוסף

פורסם
  • מחבר

המפרט שנתתי הוא ללא OC לא הובפתי קרור מיוחד למעבד אלא הקרור סטוק של אינטל תוכל בהמשך להוסיף ולעשות לו אוברקלוק מבבחנים ברשת זה מעבד חמוד לואברקלוק

הכרטיס מסך כבר באוברקלוק מהיצרן ככה שאין צורך באוברקלוק נוסף

האם לא שווה לחרוג עוד קצת, ולעשות OC למעבד ככה שהמחשב יהיה לטווח יותר ארוך ? (מה תהיה החריגה?)

פורסם

120-140 שקל לקרור טוב כדוגמת ה ונדטה או ה שב7 PRO עם עדיפות לונדטה

פורסם
  • מחבר

אוקי, ועם הקרור הזה, לאיזה מהירות לדעתך יגיע המעבד?

והכי חשוב מבחינתי, האם ה OC יתבצע בחנות ? (כי ראיתי הרבה מפרטים שלהם עם OC)

אני פשוט לא רוצה לעשות את זה בעצמי...

מה לגבי שני המפרטים האלה : http://www.tmsfox.co.il/GamerSystem.aspx?SystemID=2

http://www.tmsfox.co.il/GamerSystem.aspx?SystemID=4

האם הם שווים את המחיר ? והאם השני שווה את ההפרש ביניהם ?

תודה :)

פורסם
  • מחבר

אשמח לעוד תגובות. תגובות על המפרטים עד כה ועל הלינקים שפרסמתי.

פורסם

מעבדי ‏AMD Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm

לוחות אם למעבדי ‏AMD SAPPHIRE PI-AM2RS780V AM2+, 780V, DDR2 1066, PCI-E, HD 3100, HDAudio, GBL

זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value

זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value

דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II

כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E

צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata

מארזים Gigabyte iSolo 230 ATX Black (No PSU)

ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan

מחיר 3025 ₪

-----------------------------------------------------

הכי משתלם כאן! ממליץ אחי בלי לחשוב פעמיים

אם תסכים בחריגה של 100 ש''ח אז עדיף לך לוח אם GIGABYTE MA770

פורסם

zalelan המפרט לא משהו- יש ספקי כח זולים יותר ואיכותיים לא פחות שיעשו ת'עבודה, הזיכרונות מסוג VALUE כלומר מהיותר "נחותים" של החברה, הHD4850 כיום לא ממש משתלם כשמצד אחד יש HD4770 בפחות מ600 שקלים שחלק ממנו ב5 אחוז סה"כ, ומצד שני GTX260 שחזק בדי הרבה ועולה בסביבות ה800 שקלים. כמו כן, הארדיסק של 500 ג'יגה משתלם יותר.

yoavbd123 המפרטים המוכנים באתר שלהם לא מושלמים (הפירוט של המערכת החלקים הם אחרים).

בעמוד הקוד Danken הציע מפרט מעולה, שאינו חושב שיש צורך ביותר ממנו. ניתן להחליף את כרטיס המסך שהוא שם לGTX260 שעולה בערך אותו מחיר (הוא מעט יותר חלש מהHD4870 שהוא שם, אבל כולל 3 שנות אחריות). במידה ותרצה לבקש שהחנות תעשה לך OC, תוסיף קירור AC FREEZER 7 PRO שעולה 100 שקלים.

אני רואה שאתה מפחד קצת מהOC, יש סיכוי שהOC שהם יעשו לך לא יהיה יציב, לכן אתה תצטרך להכנס לביוס ופשוט להוריד תדרים או ללכת לחנות שיורידו לך, או לבטל את הOC (לאפס את הביוס/להוציא את התקע מהקיר כשהמחשב כבוי כמובן) רוב הסיכויים שזה לא יקרה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה יאיר :)

האם בטווח של 3000-3500 ש"ח עדיף AMD או INTEL ?

האם אפשר לשנות את המארז של DANKEN למשהו קצת יותר יפה ? :P או שלמארז הספציפי הזה יש גם תכונות כלשהן(כמו קירור לדוגמה) ?

מה רע במפרט של DARKCOWMOO ? יש אחריות על ה OC וקראתי ש 5200 טוב יותר ל OC.

אשמח לעוד תגובות :)

פורסם

zalelan המפרט לא משהו- יש ספקי כח זולים יותר ואיכותיים לא פחות שיעשו ת'עבודה, הזיכרונות מסוג VALUE כלומר מהיותר "נחותים" של החברה, הHD4850 כיום לא ממש משתלם כשמצד אחד יש HD4770 בפחות מ600 שקלים שחלק ממנו ב5 אחוז סה"כ, ומצד שני GTX260 שחזק בדי הרבה ועולה בסביבות ה800 שקלים. כמו כן, הארדיסק של 500 ג'יגה משתלם יותר.

yoavbd123 המפרטים המוכנים באתר שלהם לא מושלמים (הפירוט של המערכת החלקים הם אחרים).

בעמוד הקוד Danken הציע מפרט מעולה, שאינו חושב שיש צורך ביותר ממנו. ניתן להחליף את כרטיס המסך שהוא שם לGTX260 שעולה בערך אותו מחיר (הוא מעט יותר חלש מהHD4870 שהוא שם, אבל כולל 3 שנות אחריות). במידה ותרצה לבקש שהחנות תעשה לך OC, תוסיף קירור AC FREEZER 7 PRO שעולה 100 שקלים.

אני רואה שאתה מפחד קצת מהOC, יש סיכוי שהOC שהם יעשו לך לא יהיה יציב, לכן אתה תצטרך להכנס לביוס ופשוט להוריד תדרים או ללכת לחנות שיורידו לך, או לבטל את הOC (לאפס את הביוס/להוציא את התקע מהקיר כשהמחשב כבוי כמובן) רוב הסיכויים שזה לא יקרה.

הE6300 נראה לי בזבוז מוחלט שיש את הE5200 העליון בכל תחום ואף זול יותר.

אם כבר חריגה מהכרטיס עדיף ללכת על ה260GTX עם ה216SP בשלל גירסאותיו...

בכל מקרה עדיף לשים קירור כמו F7P כי הוא פשוט שקט יותר מהקירור סטוק של אינטל. חוץ מזה שאין שום סיבה שהOC יהיה לו יציב כי הם יעלו אותו ל3.2ghz בעיניים עצומות בלי לעלות מתח.

אני די בטוח שהמפרט שבניתי יותר טוב, מקסימום מורידים את הקירור לF7P... בכל מקרה עדיין יש לי התלבטות אם במפרט כדי ללכת על לוח אם כזה- הוא סוג של Overkill כי גם כך Intel בעוד כחצי שנה עד שנה תנטוש את התושבה הזאת לטובת הLGA1366. אולי אפילו כדי ללכת על AMD כי הלוחות שלהם הולכים להשאר באיזור לעוד הרבה זמן.

פורסם

הביצועים בין AMD לאינטל די דומים, לאחד יש יתרון בתוכנה אחת, ולאחר בתוכנה אחרת.

אם אתה לא אוהבת את העיצוב של האנטק 300, יש עוד מספר מארזים איכותיים שאולי תאהב כמו קולרמסטר דגמים 690 ו-590, ריידמקס סגיטה/סגיטה 2.

יש קצת פחות מומלצים אבל עדיין סבירים מאוד כמו NZXT אלפא ואפולו. במידה ויש לך איזה מארז שאהבת, רשום אותו ונגיד לך אם הוא מתאים/איכותי.

E6300 הוא לא בזבוז מוחלט, הוא חזק מE5200 ומחירו סביר מאוד. המעבד עדיף במידה ולא יתבצע OC, ומן הסתם גם כן לא רע לOC. כך או כך, בהחלט ניתן לקחת פה E5200+ACF7P/ACFX+OC.

במידה ולוקחים פה את הGTX260 וסיסוניק 500 (כפי ששמת במפרטך DarkCowMoo) יש חריגה לא קטנה מן התקציב.

פורסם

תראה במפרט שלי החריגה נובעת מכרטיס מסך קצת יותר יקר וקירור טוב יותר.

אם יוריד לF7P המחיר יורד ל3200 לא במזומן, תוריד גם את הכרטיס מסך ל260GTX המחיר ירד ל3100 בלי מזומן.

זאת ממש לא חריגה משמעותית. אולי הקירור באמת לא כ"כ משתלם ועדיף משהו פחות מסיבי, אבל הכרטיס מסך ממש אחלה.

ד"א- הApollo Black מארז מצויין, אני ממש לא אוהב את ה690 וה590 מניסיון אישי איתם.

פורסם
  • מחבר

המארז ש DARKCOWMOO נתן, נראה ממש טוב לדעתי :)

הנה עוד 2 מארזים שאהבתי :

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1876

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1313

אני מניח שמכיוון ש TMSFOX עושה את ה OC עם אחריות (ככה הבנתי) אז עדיף את ה E5200

חריגה של 200~ שקל היא בהחלט עדיין באזור הסביר אם המפרט באמתמצדיק את עצמו.

השאלה אם המפרט של DARKCOWMOO יוכל להתמודד עם משחקים כבדים ברמה גבוהה מאוד בטווח הקרוב וברמה טובה לטווח קצת רחוק יותר

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

אפשר לעדכן את התקציב עד ל 3500.

ראיתי פה הרבה מפרטים וכל מני יתרונות וחסרונות להם. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר ? מישהו שמבין ? אחד מה MODS או אחראי מפרטים או משהו כזה.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים