פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים הכרתי אותם דרך חבר והם ממש ממש טובים.....תנסה את last drop falls ואת still loving you (cover
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים יש להם כישרון רק חבל שכ 40 אחוז מהשירים שלהם זה חידושים תנסה את wolf and raven ואת sing in silence ואת full moon ואת kingdom for a heart ואת כל השירים שלהם שתמצא
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר שמעתי.. FULL MOON ממש טוב גם WOLF AND RAVEN טוב.... הכי הרבה אני אוהב THE END OF THIS CAHPTER
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים אני אהבתי רק שיר אחד שלהם - את ה-remake לשיר "i want out" של helloween. את כל השאר לא ממש אהבתי (אבל לא שמעתי הרבה). בכל מקרה, i want out שלהם די מוצלח
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים להקה מעולה! במיוחד הדיסק הראשון שלהם.בין השירים הטובים: FULL MOON, LETTER TO DANA,REPLICA.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אני בכללי לא אוהב מטאל ואת כל הסגנונות מסביב כמו פאוור מטאל וכאלה אבל לאחרונה התחלתי לשמוע את NIGHTWISH וגם שמעתי כמה שירים של SONATA ARCTICA ואני חייב לציין שאהבתי .
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אני בכללי לא אוהב מטאל ואת כל הסגנונות מסביב כמו פאוור מטאל וכאלה אבל לאחרונה התחלתי לשמוע את NIGHTWISH וגם שמעתי כמה שירים של SONATA ARCTICA ואני חייב לציין שאהבתי . ברור!!!!!nightwish מלכים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.