עבור לתוכן

sansa express vs clip

Featured Replies

פורסם

כפי שידוע לכם ,יש לי את ה sansa express שקיבלתי אותו מתנה ,הייתי רוצה לדעת עד כמה ה clip טוב יותר ממנו מבחינת איכות הצליל ,האוזניות הם px100 עם זה חשוב ,פשוט עוד לא יצה לי לנסות אותו איתם ,הבנתי ש ה ווליום ב clip עוצמתי והצליל יותר פתוח כזה ,השאלה העם ה express יספק לי את הווליום בשימוש עם האוזניות הללו בעצם , פשוט חשבתי לעצמי

למה לי להתעסק בכל הבעיות שאנשים רושמים ב פורמים מחו"ל עם הכרטיס זכרון ,מאשר פשוט למכור את שלי למישהו עם הקופסה וכל האוויזרים ,נגיד ב 170 ,וללכת על קליפ של 8GB מחיר מצחיק של 300 שקל ,גם אני מרוויח עוד פונקציות ממה שהבנתי ,זה תמיכה בפורמטים lossless נוספים ו visualistaion כמודמני ,מה דעתכם ? כדי ? לא כדי ?

כי תכלס זה נגנים בסיסיים בסופו של דבר ,אבל ממה שאני מפחד זה שה express יעשה לי את אותן הבעיות שרושמים בפורמים מחו"ל ,כמו תקיעות , הנגן לא נדלק וכו' ,עד כו' שום דבר לא קרה האמת ועובד יציב על הגרסה האחרונה ,בכל מקרה ,מה אתם אומרים? ודבר נוסף clip הרבה יותר נפוץ ביחס ל express ,עם כי הוא חדש יותר ,וגם כן סאנדיסק משחררת גרסאות קשוחה חדשות בתדירות גבוה יחסית לנגן הזה ,לא כמו ל express ,עם כי הוא כבר לא נתמך מבחינתם ,אבל מה שלא אהבתי ב clip זה את מיקום כניסת האוזניות, למה למקם אותה שם חח ..מחקה לתגובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים