עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sansa express vs clip

Featured Replies

פורסם

כפי שידוע לכם ,יש לי את ה sansa express שקיבלתי אותו מתנה ,הייתי רוצה לדעת עד כמה ה clip טוב יותר ממנו מבחינת איכות הצליל ,האוזניות הם px100 עם זה חשוב ,פשוט עוד לא יצה לי לנסות אותו איתם ,הבנתי ש ה ווליום ב clip עוצמתי והצליל יותר פתוח כזה ,השאלה העם ה express יספק לי את הווליום בשימוש עם האוזניות הללו בעצם , פשוט חשבתי לעצמי

למה לי להתעסק בכל הבעיות שאנשים רושמים ב פורמים מחו"ל עם הכרטיס זכרון ,מאשר פשוט למכור את שלי למישהו עם הקופסה וכל האוויזרים ,נגיד ב 170 ,וללכת על קליפ של 8GB מחיר מצחיק של 300 שקל ,גם אני מרוויח עוד פונקציות ממה שהבנתי ,זה תמיכה בפורמטים lossless נוספים ו visualistaion כמודמני ,מה דעתכם ? כדי ? לא כדי ?

כי תכלס זה נגנים בסיסיים בסופו של דבר ,אבל ממה שאני מפחד זה שה express יעשה לי את אותן הבעיות שרושמים בפורמים מחו"ל ,כמו תקיעות , הנגן לא נדלק וכו' ,עד כו' שום דבר לא קרה האמת ועובד יציב על הגרסה האחרונה ,בכל מקרה ,מה אתם אומרים? ודבר נוסף clip הרבה יותר נפוץ ביחס ל express ,עם כי הוא חדש יותר ,וגם כן סאנדיסק משחררת גרסאות קשוחה חדשות בתדירות גבוה יחסית לנגן הזה ,לא כמו ל express ,עם כי הוא כבר לא נתמך מבחינתם ,אבל מה שלא אהבתי ב clip זה את מיקום כניסת האוזניות, למה למקם אותה שם חח ..מחקה לתגובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.