עבור לתוכן

שאלה לגבי טמפ' מעבד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן משאבה 1

פורסם

תגידו אתם רצינים

ה oc שלו זה מהתוכנה של asus והוא ממש קטן אבל אני עם oc הרבה יותר גדול ולא מגיע לי ל 70

עם mugen 2 אין מצב שבמערכת קירור מים הוא מגיע לחום הזה

עכשיו שלי על 3 גיגה ארץ ועל מקסימום הטמפ בין 62-66 מעלות

וב ide הוא על 38 40 גם מהתוכנה של asus עם 1.240 v

וגם שאני עשיתי oc לבד הוא היה לי מקסימום 71 72 מעלות ב 3.3 3.2 גיגה ארץ

משהוא לא טוב אצלו עם איזה תוכנה אתה בודק מרחת משכה טרמית כמו שצריך

או הבלוק לא מחוזק מפסיק

עמית

פורסם

מה שלא בסדר אצלו זה שהוא "סוחב" שלושה רדיאטורים יחדים עם שמאבה אחת !

לא מבין איך הגעת לשילוב הזה..אבל זה בהחלט לא מוצלח..כמו שאתה רואה מהטפ'..

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה הבעיה עם 3 ראדיאטורים ומשאבה אחת ?

הזרימה במשאבה היא 1200 l/h שזה אומר 20 l/m , משמע אני יכול להעמיס עוד רדיאטור יחיד וזה לא יפריע לה, מה עוד שדיברתי עם התמיכה של DD והם עשו ניסויים יותר מטורפים עם משאבה אחת, אז אני מסרב להאמין שהמשאבה והזרימה זו הבעיה (taotao אני יודע, מניח, שיש לך הרבה נסיון/ידע, אבל כמה אנשים יש להם 2 משאבות ואין להם טמפ' כזה)

אמית - משחה טרמית מרחתי טוב, ואם אתה מכיר את הבלוק של DD יש לו קפיץ ואפשר די בקלות לראות אם הידקת מספיק.

יש מצב שזה אולי המאווררים של הרדיאטורים יש לי זוג של Yate Loon Medium לכל רדיאטור (הם אמורים להיות טובים).

פורסם

יפירע זה לא...מין הסתם..אבל אתה שוכח שלאורך הרדיאטורים והצנרת יש נפילה בלחץ ובסופו של דבר בזרימה..

במיוחד אחרי שירשורים כמו שאצלך...של רדיאטורים/זיכרון וכו..אלו דברים שמגבילים את הזרימה באופן מוצהר !

ואם כבר משאבה..בדקת שהיא אכן על המצב הכי גבוה מבחינת פעולה ? או שיש לך את הדגם בלי המכוון ?

והYL מעולים..יש לי בדיוק 6 כאלו על הPA.120.3..

ולרוב שני משאבות משמשות לשני לופים..מה שדי הייתה צריך לשקול במקרה שלך..ולדעי ללכת על 3 רדיאטורים יחידים זה די :-X

בכל אופן..אתה מוזמן לבדוק את התקנת הבלוק שוב..שכן מלבד זה אין סיבה אחרת..

פורסם
  • מחבר

בנוגע לזכרונות, שילמתי עוד מספר $$ כדי לקנות מפצל כדי שזה לא יוריד את הלחץ (שוב, דיברתי עם התמיכה של DD, והם טענו ובצדק שאם אני יעבור מ 3/8" ל 1/4" הלחץ יקטן משמעותית, אז קניתי מפצל של Koolance) האם יש דרך לבדוק את הלחץ מבלי לבזבז עוד ים כסף ?

וזה הדגם עם הכיונון והוא על 5 (הכי גבוהה).

מה שכן זה יכול להיות גם הצורה שבה שמתי את הרדיאטורים, אחד מעל השני בצורת מגדל, בקיצור יש לי כאן יותר מידי משתנים, שאני לא מכיר ואני מנסה לפסול אחד אחד עד שאגיע ל"זהו צואר הבקבוק".

taotao תודה על העזרה.

פורסם

אין דבר כזה לא מפוגע בזרימה..כל מעבר מצנרת X לY או מתאם או כל דבר אחר שכרוך בזה..פוגע בזרימה..השאלה היא עד כמה ! ;D

ועל מנת לבדוק לחץ וכו אתה תזדקק למד מדידה שעולה כסף..אתה יכול לבצע ניסוי אבל זה ידרוש ממך המון וזה מיותר..

ועל מנת לפסול אתה חיייב לפרק את הלופ מחדש..שזה כבר בחירה שלך.. ;D

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני אנסה כמה דברים לפני פירוק הלולאה, כמו הוצאה מ"המערה", פירוק מגדל, וכו' אני אשאיר את מדידת הלחץ לסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים