עבור לתוכן

מעוניין לקנות מסך 24 אינץ' בין 1000-1800 ש"ח לעבודות עריכה+צפייה בסרטים+לא לדפוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

מעוניין לקנות מסך 24 אינץ' בין 1000-1800 ש"ח

לעבודות עריכה וגרפיקה - פרימייר, אפטר, פלאש, פוטושופ

+ צפייה בסרטים

+ חשוב - לא לעבודות לדפוס

כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd4850

וחשוב לי שהמסך יהיה hd, כלומר עם חיבור hd לכרטיס המסך ואפשרות צפייה בתכנים שהם hd

אפשרות כיוונון פיזי של המסך חשובה אך לא קריטית

אנא עזרו לי :)

פורסם
  • מחבר

מישהו? משהו?

פורסם

יש מידע רב בנושא בפורום, לא מצאת את מבוקשך ?

פורסם
  • מחבר

חיפשתי אחורה ולצערי לא,

לא כזה שמעודכן להיום, בכל אופן.

ובעניינים האלה המידע משתנה, אז קיוויתי לקבל תשובה טריה.

ב"זאפ" אני רואה מספר מסכים בתחום ה - 1500 והייתי שמח לדעת מה מומלץ, עם הסברים מדוע.

אם לא, אלך לפי תחשות הלב, תודה :)

פורסם

זה דיי פשוט יחסית, אם אתה נעול על 24" המומלץ ביותר הוא ה2443 של סאמסונג, שוב בגלל הארגונומיה המתקדמת. אם אתה יכול להתפשר על 22" אתה יכול לקנות את ה-DELL 2209 שמציע פאנל מתקדם ואיכותי יותר (המסך הוא לא HD מלא).

שני המסכים שהצגתי כאן לא כוללים חיבור HDMI, חיבור HDMI אתה לא תקבל עם ארגונומיה מתקדמת או פאנל איכותי במחירים האלה.

פורסם
  • מחבר

הי,

תודה רבה על התגובה

1. אני רואה מסכים שהרזולוציה שלהם היא 1920X1080 או 1920X1200 והם נמכרים במחירים של 1500 עד 2000 ש"ח.

לא מובן לי, האם הם לא מציגים תכנים בhd אפילו שהרזולוציה המקסימלית היא כזו של hd? אז מה הכוונה בכך שאין להם חיבור hdmi? אנא הסבר לי אם אפשר את ההבדל בין שני המושגים כי אני לא מבין. מהו hd מלא ומהו חלקי במסכים הללו.

2. אני מבין שבמחירים של עד 2000 ש"ח אני לא אוכל למצוא מסך 22 אינץ' אפילו איכותי שיציג תכני hd ו\או בעל חיבור hdmi?

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ברונקו

אני חושב שהייתי צריך לנסח את ההודעה פשוט כך:

אני רוצה לקנות מסך בסביבות ה 2000 ש"ח, נראה לי הכי כדאי 24 אינץ', אני עובד על תוכנות אנימציה ועריכה ולא לדפוס, חשוב לי שטח העבודה ואפשרות צפיה בתכנים שהם hd. הכרטיס מסך מותאם לזה כבר.

ציפיתי להפצצה של המלצות שמהן אוכל לסנן אבל זה לא קורה.

ממש לא בא לי לנדנד, אבל אני רוצה לנצל את הפורום כדי לדעת מה באמת כ ד א י ולמה כי אחרת כל האופציות פה די דומות.

המסך lg שהבאת נראה לי אחלה, אבל אולי אם הייתי אומר שאפשר עד 2000 ש"ח היתה המלצה יותר טובה?

אז הנה תמצית המסכים מזאפ בסינון 24 אינץ' עד 2000 ש"ח:

מסך מחשב Samsung T240

מסך מחשב Benq E2400HD

מסך מחשב Proview FP2426AFW

מסך מחשב LG L246WH

מסך מחשב Samsung 245BW

מסך מחשב Mag BP2419W

מסך מחשב LG W2452T

מסך מחשב PrimeView PV24MBW

יש יותר מדי אופציות ופחות מדי שינויים בין אחת לשניה ויותר מדי הבדלי מחירים אז ממש לא ברור לי מה ולמה

תנו לי כמה המלצות פשוטות ואני אשמח ואלך ואתן לפורום לפרוח בשמחה בלי הנדנודים שלי

תודה

פורסם

1. אני רואה מסכים שהרזולוציה שלהם היא 1920X1080 או 1920X1200 והם נמכרים במחירים של 1500 עד 2000 ש"ח.

לא מובן לי, האם הם לא מציגים תכנים בhd אפילו שהרזולוציה המקסימלית היא כזו של hd? אז מה הכוונה בכך שאין להם חיבור hdmi? אנא הסבר לי אם אפשר את ההבדל בין שני המושגים כי אני לא מבין. מהו hd מלא ומהו חלקי במסכים הללו.

אין שום קשר בין פאנל ברזולוציית HD לבין חיבור ה-HDMI.

פורסם

אומנם אין קשר ישיר אבל בהחלט פנל בעל רזולוצית HD בחיבור HDMI ידע לתת תמונה טובה ומדוייקת

ביחס לפנל חסר רזולוציה גבוהה אבל עם חיבור HDMI

פורסם

ואני מניח שהשאלה הייתה בנוגע לפאנל HD עם חיבור DVI בלבד. אין שום בעייה או נחיתות איכות עם שילוב שכזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים