עבור לתוכן

מתלבטת לגבי קניית נייד של HP

Featured Replies

פורסם

הי,

אני בחיפוש אחר נטבוק 10 אינץ' איכותי, רזולוציית מסך גבוהה (רוצה יותר שטח מסך) וחריץ Express Card (למודם סלולרי). סוללה שתתן לי לפחות 5 שעות עבודה - חובה!

תיאורטית, כבר מצאתי באתר HP את המועמד המושלם: דגם FM904UT

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3841267-3955550-3872994-3872996-3972855.html?jumpid=reg_R1002_USEN

זה דגם שלא קיים בארץ, ולא בטוח שאכן יביאו אותו.

מפרט מאתר HP בארה"ב:

System features

Operating system: Genuine Windows Vista® Business with downgrade to Windows® XP Professional custom installed

Specialized Design: HP 3D DriveGuard

Processors available: Intel® Atom Processor N270 (1.60 GHz, 512 KB L2 cache, 533 MHz FSB)

Chipset: Mobile Intel® 945GSE Express

Memory:

Memory 2 GB 800 MHz DDR2 SDRAM

Memory upgrade: Supports up to 2 GB (one SODIMM slot)

Memory slots: 1 DIMM

Storage:

Hard drive 160 GB 7200 rpm SATA

Graphics and Input/Output devices:

Display size 10.1-inch diagonal HP Illumi-Lite LED HD 1366 x 768

Graphics: Mobile Intel® GMA 950

Integrated camera: Integrated VGA camera

Audio, Slots, and Ports:

Audio:

ADI1984HD High Definition CODEC; 24-bit DAC; Integrated stereo speakers; Stereo headphone/line out; Stereo microphone in

I/O Ports

External:

2 USB 2.0

1 microphone in

1 headphone/line-out

1 external VGA monitor

1 RJ-45

1 AC power

Slots:

1 Express Card/54

1 secure digital

Communication features

Network interface: 10/100/1000 NIC

Wireless: Broadcom 802.11a/b/g draft-n; Bluetooth 2.0

Product specifications

Weight Starting at 2.6 lb (1.19 kg)

Dimensions (w x d x h) 10.3 x 6.5 x 1.05 in (261.4 x 166.2 x 26.7 mm)

Energy Efficiency

Energy Efficiency ENERGY STAR® qualified

Battery: 6-cell (55 WHr) high capacity Lithium-Ion

Battery Life: Up to 8 hours and 30 minutes

Power supply: 65W HP Smart AC Adapter, HP Fast Charge

Manageability:

Security management: Configuration Control Hardware; Memory Change Alert; Ownership Tag; Setup Password; Power-On Password; Kensington Lock Slot

Service and Support

Warranty Feature: HP Services includes a one-year standard parts and labor warranty, pick-up or carry-in, and toll-free 7 x 24 hardware technical phone support. On-site service and warranty upgrades are also available.

שקלתי לרכוש דרך אתר HP ולהסתייע בחברת אמצע כגון USOneStop (הידועה גם כ- Mustop), שנעזרתי בה בעבר.

אבל כשגלשתי ברשת וחיפשתי מה קורה עם אחריות בינלאומית של HP, או עם תיקוני מעבדה של HP בכלל, נתקלתי במגוון טענות צרכנים שהתאכזבו קשות מהשירות של HP. גם שמתי לב שעיקר הביקורת היא משנים 2007 ולאחור... אולי משהו השתנה לטובה?

עדיין השרות של HP נחשב גרוע? חבל לי להפסיד מוצר איכותי כמו הנייד הזה, אבל אם אין מי שיתקן... או אם תיקון בשנה הראשונה יעלה כמו מחשב חדש...

באתר HP ישראל אין אפשרת להפנות במייל שאלות טרום-קניה, אז הפניתי את שאלת האחריות ל-HP ארה"ב, התשובה (המיידית!) שלהם לגבי אחריות היתה:

The warranty is effective in countries around the globe where HP sells or supports your product. If you purchase your product in one country and then take the product to another country, you will receive the destination countrys standard warranty. It is best to contact a subsidiary headquarters in the destination country or region for service and warranty support information

.

אנסה להשיג טלפונית ביום א' את מרכז התמיכה של HP ישראל, אבל הייתי רוצה לשמוע דיעות לגבי שרות של HP כיום.

תודה לבעלי ניידים של HP שמוכנים לתרום מנסיונם :)

פורסם

לי אישית אין שום דבר רע לומר על השירות שלהם עם שלושה מחשבי HP שהיו לי עד כה. עם זאת, נעזרתי אך ורק בשירות העסקי. יש סיכוי שה-2140 נכלל בשירות העסקי, מדובר בדגם שממותג תחת הקטגוריה העסקית. ללא קשר, כמובן שאף אחד לא מבטיח שכלל יש אחריות בארץ על הדגם הזה (על אחת כמה וכמה אם הוא לא קיים בארץ בקונפיגורציה הזו - HP בהחלט עושים בעיות בעניין לעתים). אין מנוס מלפנות ל-HP ולסחוט מהם את המידע הספציפי לגבי השירות על הדגם. בהצלחה...

פורסם

2140 הוא מחשב עסקי שמקבל שירות עסקי כמו קודמו 2133.

לא הולך להגיע בזמן הקרוב או אפילו הרחוק הדגם עם הרזולוציה הגבוהה.

לגבי אחריות, יתכנו בעיות לגבי הפעלת אחריות על המסך בגלל שהוא לא נמכר עם אף מק"ט שיש בארץ

לגבי חלקים אחרים אני לא מאמין שתהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

הי, תודה על התשובות.

מה ש- Shayx העיר על האחריות לעסקיים מעודד. כל עוד המסך תקין :smile1:

אולי אני אחכה ל- Windows 7... ועד אז גם יביאו לישראל את המסך HD.

Talk about wishful thinking....

פורסם

למה לחכות? תוכלי להתקין את הRC1. :smile1:

ולגבי המסך...אממ..לא רוצה לבאס אבל..לא הייתי בונה על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים