פורסם 2009 במאי 2116 שנים בארץ?בחול?אני צריך מאות! חחחאיכותייםלמשל ראשים של נוייטריק וכבלים של קלוץעיזרו לי חבר'התודה לכולם!
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחבר PL RCA XLR ... I want to buy them without the cable in order to assemble them myself I want to buy them cheap and a lot of them THX
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מצטער לבאס אותך במעט אבל בארצנו הקטנטונת כנראה שלא תמצא קונקטורים אייכותיים שכאלה אלא רק בחו"ל באתרים שמתעסקים עם אלקטרוניקה וחלקים- גגל אותם ויש פה מספר איזכורים אליהם בפורום הנ"ל. אם תמצא בארץ את הקונקטורים מחברות טובות אז הם יעלו לך הון עתק- בקיצור, קניה מחו"ל היא הפתרון! מלבד זה הייתי ממליץ לך לחכות לתגובה מאנטולי שתהיה יותר מבוססת משלי כי הוא "אחד שיודע".. אם אתה קונה כמות גדולה דבר איתי בפרטי כי אני צריך 1-3 קונקטורים PL 3.5 מ"מ ואולי גם קצת כבל טוב או משהו. בהצלחה!
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחבר לא כתבתי בשום מקום שאני לא רוצה להזמין מחול לגגל זה קל אבל אני רוצה המלצות מאנשים שכבר הזמינו ולקבל קנה מידה של מחירים +- וכמובן המלצות לפלאגים עצמם ולכבלים גם כמובן
פורסם 2009 במאי 2216 שנים תעשה סיבוב בשדרות הר ציון, קונקטורים ממותגים אין שם ככל הנראה, אבל קונקטורים איכותיים מספיק יש שם במחיר שווה לכל נפש..
פורסם 2009 במאי 2216 שנים תנסי ב RS.יש להם גם נציגים בישראל:http://il.rs-online.com/web/search/searchBrowseAction.html?method=browseSuperSection&N=4294965721#Audio%20or%20Video
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר ^ ^ ^ ^ ^ ^ חחח תודה על התגובה אבל אני לא בת אני בן רציתי לקבל המלצות על חנויות ספציפיות שאנשים הזמינו מהן ו"ערבים" להן במידה ויש כאלה... תודה מראש לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.