פורסם 2009 במאי 2116 שנים אני יוצר מוזיקה והתקציב שלי כ2000 ש"ח...Q6700900 ש"חGA-G31M-S2C של ג'יגה בייט290ש"חWD500GB 7200rpm 16MB340ש"חDDR2 2GB 800MHz Kingston170ש"חDeep cool ice wing 3 קירור למעבד170ש"חצורב DVD SamsungX22 140ש"חמארז EZCool H550 Black 1402150יש ספק שהוא לא ג'נרי, הבעיה שלא רשום לי פה את השם שלו ואני לא זוכר מה המוכר אמר לי...
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר נשמע פשטני למדי, ולא ממוקד.המעבד נשמע מיותר למדי, המארז מעפן.המעבד לא מיותר זה בטוחיצירת מוזיקה זה כמו גראפיקה רק שלא צריך כרטיס מסך חזק...
פורסם 2009 במאי 2116 שנים המעבד לא מיותר זה בטוחיצירת מוזיקה זה כמו גראפיקה רק שלא צריך כרטיס מסך חזק...לאיצירת מוזיקה דורשת גם היא הרבה מהמעבד אבל מדובר בהבדל גדול:לרוב אורך השיר/טראק הוא 10 דקות ולכן רוב הפועלות מבוצעות ללא הרבה המתנה גם על מעבדים חלשים לעומת לדוגמה סרט או גרפיקה שיכולים להיות מאוד ארוכים ושם יש לך גם קול וגם תמונה לעבד ועוד פרמטרים שגם דורשים כוח עיבוד לדעתי המעבד שבחרת מיותר אבל, בכל זאות תרשום באיזה תוכנה אתה משתמש + plugins כדי שנדע אם הוא בכלל תומך ב - 4 ליבות ובאיזה סוג של יצירת מוזיקה מדובר (אורך, פורמט, כמה ערוצים, תקנים כמו דולבי וכו..., רמקולים שיש לך, דרישות מיוחדות אחרות)
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר אי אפשר לפרט כל כך על הפלאגים, זה בכמויות גדולות...אני משתמש בקיובייס SX3, כנראה במחשב החדש יעבור לנואדו 4,סאונד פרוג' 9, הפרוייקטים שלי מפוצצים ערוצים שעל כל ערוץ יש בין 5 ל7 אפקטים, יש איזה 10 VST לפרוייקט, וגם האייסי המסן וכל מני דברים שלה אינטרנט ברקע כל הזמן...לדעתי 4 ליבות בכל מקרה יהיה יעיל הרבה יותר מ2 בגלל שאלה כמה תוכנות ולא אחת שרצה לבד, וגם בעתיד שאני יעבור לקיובייס 5 אז היא תנצל את כל הליבות ביעילות (אני כמעט בטוח שנואדו 4 כבר מנצלת 4 ליבות).
פורסם 2009 במאי 2116 שנים שמע, אם אתה רוצה שנעזור כמו שצריך ונדע את השימושים אז תפרט כמו שצריךתרשום plugins עיקריים ותענה בצורה ענינית על השאלות כמו:כמה ערוצים?DTS?וכ....הפרוייקטים שלי מפוצצים ערוציםמה בדיוק אנחנו אמורים להבין מזה?תרשום איזה רמקולים יש לך ואיזה חיבורים דרושים וכו...
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר שמע, אם אתה רוצה שנעזור כמו שצריך ונדע את השימושים אז תפרט כמו שצריךתרשום plugins עיקריים ותענה בצורה ענינית על השאלות כמו:כמה ערוצים?DTS?וכ....מה בדיוק אנחנו אמורים להבין מזה?תרשום איזה רמקולים יש לך ואיזה חיבורים דרושים וכו...פלאגים עיקריים:massiveatmosphertrilogyz3ta+כל חבילת האפקטים של חברת WAVEClavia_Nord_Lead_2_RackOxford.Nativeונראלי שיש עוד אבל אלה העיקריים שעולים לי לראש ואלה גם רוב הכבדים...כמה ערוצים? פרוייקט רגיל הוא בערך 30 ערוצי אאודיאו שעל כל ערוץ יש אפקטים EQ ועוד, ובין 4-10 VST שגם עליהם יש אפקטים וEQ...הסאונד הוא סטריאו בלבד, לא 5.1 או כאלה...ואני לא חושב שהרמקולים והחיבור יעזור לך כי יש לי כרטיס קול חיצוני בחיבור USB אז אין צורך להתאים תמחשב לרמקולים.(אני עובד עם אוזניות סוני MDR-V700 בהתחלה ואז למיקס משתמש במערכת קולנוע בייתית + מערכות סטריאו שונות כדי לשמוע הבדלי סאונד)אין לי בעיה להביא עוד פרטים אם צריך
פורסם 2009 במאי 2116 שנים עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעלדוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.