פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים הם פתחו סניף חדש בכניסה לקיבוץ געש אבל השירות שלהם אני בטוח לא השתנה... זה לא משנה אם זה חיפה או קריות או געש... האנשיםנשארים ולכן גם השירות חרא באותה רמה.{ואני לא מדבר שטויות כי יש לי מחשב אחד מהם}
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים אני כבר קניתי מחשב אצלם ובינתיים אני מאוד מרוצה.הלך לי לוח - והם החליפו לי אותו במקום בלי שאלות, אני רק מדמיין מה יקרהאם זה יקרה לי בחנות רשת - איזה באסה לחכות עד שיחליפו.היו עליהם הרבה שמועות בעבר - אבל היום אני כבר לא רואה תלונות כמעט.תראו גם PCH חנות מצוינת לכל הדעות - למרות זאת היו גם עליהם תלונות...עובדה.ותראו איזה גבר אלכס ואיך הוא סידר את העניין.KSP לפי דעתי יותר גדולים בהרבה מ-PCH לכן גם אם הם טובים - תמיד יהיו כאלהשלא יהיו מרוצים בסטטיסטיקה.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים לדעתי צריך לצאת חוק באתר הזה אשר אוסר פתיחת דיונים על אתרים אחרים . כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה שלא נגמר בטוב זה כבר נמאס.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים אני לא בטוח שאתה צודק - כי אין דרך אחרת להטיל ביקורת על אתרים.מצד שני נראה לי שצריך לאסור על אזכור שמות חנויות בכותרת לפחות.זו סתם פרסומת שאנשים רמאים יכולים לנצל לרעה.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים KSP אינו אתר אלא חנות שיש לה אתרודרך אגב - טכנאי הרשתות שלהם שכן שלי ולכן אני יכול להעביר תלונות.וגם אני רכשתי אצלהם מחשב - בינתיים טפו טפו...ניר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.