עבור לתוכן

הפיכת נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית ,לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות

Featured Replies

פורסם

יש לי נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית .(בעל סוללת ליתיום אשר נטענת באמצעות חיבור הנגן למחשב באמצעות USB

או שנאי מיוצב ,ממותג שנותן מתח של 5.2 וולט).

אני מעוניין להפוך אותו לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות מתחלפות .

האם אתם מכירים עסק אמין ומקצועי שמסוגל לעשות זאת?

פורסם

אתה לוקח מטען חרום של פלאפונים עם חיבור USB ומחבר אותו לנגן

המטען של GP עולה 50ש"ח ויש לו חיבור לרוב הדברים שאתה רוצה

פורסם
  • מחבר

אתה לוקח מטען חרום של פלאפונים עם חיבור USB ומחבר אותו לנגן

המטען של GP עולה 50ש"ח ויש לו חיבור לרוב הדברים שאתה רוצה

תן לינק

אני לא מצאתי.

אני בספק אם זה יתאים,מפני שאני זקוק ל-5 וולט ואילו פלאפונים עובדים על מתח של 3.7 וולט.

מה הם החברות בארץ שעוסקות באילתורים שכאלו (הפיכת נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית ,לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות )

פורסם
  • מחבר

אין חברות כאלו, דבר עם חנויות אלקטרוניקה שאולי יוכלו לעזור לך

בגדול תחפש בזאפ - http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DE%u05D8%u05E2%u05DF%20%u05D7%u05E8%u05D5%u05DD

זה הדגם שיש לי - http://www.gpbatteries.com/html/products/instant.html

כמו שחשבתי,זה עובד על 2 סוללות AA ,כלומר נותן 3 וולט וזה מספיק כנראה לשימוש כמקור מתח עבור סלולאריים ואולי גם עבור נגני MP3 קטנים,

אבל לא בשביל להטעין סוללה די גדולה יחסית של נגן MP4 כמו למשל A3 הידוע (שמבוסס על דיסק קשיח+מעבד חזק) .

בכל מקרה,הכוונה שלי היא :

1.לבטל את הסוללה המובנית.

2.לקדוח בגב המכשיר.

3.להעביר את החיווט של הסוללה המקורית דרך חורי הקידוח (ולהאריך אותם במידת הצורך).

4.לעשות על גב המכשיר ,מארז קטנצ'יק עם חיבור מתח נתיק עבור סוללה חיצונית.

4.לקחת סוללת ליתיום בעלת קיבולת גבוהה הרבה יותר.

5.לחבר אותה לגב הנגן.

האם לדעתם המטען הפנימי המובנה ,יוכל להטעין את הסוללה בעלת קיבולת חשמל הגבוהה בהרבה ?

פורסם

מהידע המאד מועט שלי כל עוד המתח זהה לא אמורה להיות בעיה להטעין סוללה עם קיבולת גדולה יותר.

פורסם
  • מחבר

מהידע המאד מועט שלי כל עוד המתח זהה לא אמורה להיות בעיה להטעין סוללה עם קיבולת גדולה יותר.

בהנחה שיש לי הבנה בסיסית וכלי עבודה מתאימים,האם נראה לכם שניתן לעשות זאת לבד?

אם כן,היכן ניתן להשיג בזול סוללות ליטיום איכותיות בקיבולת גבוהה?

האם אין צורך לתכנת מחדש את המטען הפנימי,כאשר מחליפים את הסוללה המקורית לסוללה בעלת קיבולת גבוהה הרבה יותר?

פורסם
  • מחבר

בהנחה שיש לי הבנה בסיסית וכלי עבודה מתאימים,האם נראה לכם שניתן לעשות זאת לבד?

אם כן,היכן ניתן להשיג בזול סוללות ליטיום איכותיות בקיבולת גבוהה?

האם אין צורך לתכנת מחדש את המטען הפנימי,כאשר מחליפים את הסוללה המקורית לסוללה בעלת קיבולת גבוהה הרבה יותר?

:s05:

פורסם

קצת לימודי חשמל בסיסיים ושימוש בעזרת חברנו אום יעזרו לך טוב מאוד!

אני מבין בעקבות ת'ארדים במחשבים ניידים כי מדובר בארכוס WIFI החביב שלך שבו אתה מעוניין להחליף סוללה.

את ההחלפה אתה כמובן יכול לבצע בעזרת ידיך עם יש לך חוש טכני טוב וידע בפירוק אביזרים אלקטרונים בצורה טובה ומלחם בשביל להלחים את החוטים.

מבחינת הסוללה אני יכול לומר לך שזה נושא "מסורבל" כי אתה צריך למצוא סוללה שתואמת את הנגן שלך ובעצם להתחיל לבצע התאמה של פלוס ומינוס.

בשביל ההתקנה הנ"ל אתה לא תזדקק לשנות שום דבר בתוכנה כי זה עסק חומרתי שאינו בר קשר לתוכנה- ראה ערך החלפת סוללה בסלולארי לאחת בעלת קיבולת גבוה יותר.

ולסיכום- אם אינך בקיא בעסקי החשמל וכל החארטה שמסביב אתה מוזמן לפנות לפורום אלקטרו' ומודינג ששם יעזרו לך בכיף כי זה התחום הביתי שלהם.. :smile1:

חג שמח וקיבלת הקפצה עליי.. ;)

פורסם
  • מחבר

קצת לימודי חשמל בסיסיים ושימוש בעזרת חברנו אום יעזרו לך טוב מאוד!

אני מבין בעקבות ת'ארדים במחשבים ניידים כי מדובר בארכוס WIFI החביב שלך שבו אתה מעוניין להחליף סוללה.

את ההחלפה אתה כמובן יכול לבצע בעזרת ידיך עם יש לך חוש טכני טוב וידע בפירוק אביזרים אלקטרונים בצורה טובה ומלחם בשביל להלחים את החוטים.

מבחינת הסוללה אני יכול לומר לך שזה נושא "מסורבל" כי אתה צריך למצוא סוללה שתואמת את הנגן שלך ובעצם להתחיל לבצע התאמה של פלוס ומינוס.

בשביל ההתקנה הנ"ל אתה לא תזדקק לשנות שום דבר בתוכנה כי זה עסק חומרתי שאינו בר קשר לתוכנה- ראה ערך החלפת סוללה בסלולארי לאחת בעלת קיבולת גבוה יותר.

ולסיכום- אם אינך בקיא בעסקי החשמל וכל החארטה שמסביב אתה מוזמן לפנות לפורום אלקטרו' ומודינג ששם יעזרו לך בכיף כי זה התחום הביתי שלהם.. :smile1:

חג שמח וקיבלת הקפצה עליי.. ;)

לא אחי,לא מדובר ב-WIFI .

ל-wifi יש סוללה נישלפת ,קרי מתחלפת.

מדובר על MP4 אחר.

מכיר מקום לרכישת סוללת ליתיום בקיבולת גדולה במיוחד?

מכיר אולי מעבדת אלקטרוניקה שתעשה זאת עבורי?

פורסם

סוללות נטענות ראיתי פעם בהום סנטר שבמקור מיועדות לטלפונים אלחוטיים- 2 חוטים של פלוס ומינוס וצריך רק לחברם לפלוס ומינוס של הסוללה הקיימת ואולי לחבר נגד או משהו כדי לאזן את הזרם.

בכללי אם לא תגיד איפה אתה גר בערך איך אני אמור לנחש איפה להמליץ?

בת"א יש לך מלאן חנויות ברחבי המרכזית הישנה ובחיפה יש קצת בהדר (אני פעם קניתי בחנות חביבה של רוסים שם, היה אחלה..) ויש את טלמיר שבעלי מוניטין טוב ואת ציון שגם שם בעצמאות ועוד ועוד..

לעוד שאלות ובעיות בכיף אני תמיד כאן ושוב אזכיר- בשביל השטויות שקשורות לחשמל ואלקטרוניקה תעלה ת'רד באלקטרו' ומודינג שם לאנשים יש יותר נסיון ולרוב שם יספקו לך תשובות לעומת כאן.

חג שמח! ;)

פורסם
  • מחבר

סוללות נטענות ראיתי פעם בהום סנטר שבמקור מיועדות לטלפונים אלחוטיים- 2 חוטים של פלוס ומינוס וצריך רק לחברם לפלוס ומינוס של הסוללה הקיימת ואולי לחבר נגד או משהו כדי לאזן את הזרם.

רעיון מעניין :xyxthumbs:

האם אתה מדבר על סוללות ליטיום (ברור לך שהן חייבות להיות ליטיום נכון ?, שהרי המטרה היא לעשות שימוש במטען הפנימי,שכאמור מסוגל

לטעון רק סוללות ליטיום)

פורסם

מטען פנימי? איזה מטען פנימי? את בטח מדבר על המטען שמחברים למכיר כדי לטעון את המכשיר.

אני אגיד שיש קטעים שבהם אתה מערבב חתולים וכלבים כאחד.

המטען מספק חשמל- לא אכפת לו אם הסוללה הזו נוזלת ומתפוצצת ואם הסוללה הזו עדיין בניילונים- הוא יטען אותה כל עוד היא מחוברת במעגל סגור. לכן סוג הסוללה לא משנה, אלא אם זו העדפה אישית? במקרה כזה וסוג הסוללות של הטלפונים אני לא בקיא ולא מבין בזה ולכן מכאן והלאה אני משחרר אותך לשוק החופשי לחפש באייס- הום סנטר וכו' לחפש סוללה שתתאים ברמת המתח ושתתן אותו הזרם או קצת יותר ובכך תאריך את חיי המכשיר- מילי אמפר. (כמה יש כרגע לארכוס בסוללה הנוכחית?)

את הסוללה החדשה אתה יכול להכניס לתוך הגוף של הארכוס במקרה והיא מספיק דקה וקטנה ואם לא אתה יכול לעשות חור וחלק מהסוללה יצא בגב המכשיר או להעביר כבלים מחוץ למכשיר ולהדביק עם דוד"צ את הסוללה לגב המכשיר ולדחוף הכל לתיק כל שהוא..

בהצלחה וצא לדרך! ;)

נ.ב-

מצאת לך כבר נטקבוק? (אסוס 1000HE?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים