עבור לתוכן

עזרה בבחירת דגם של מחשב נייד בארה"ב (עד $800)

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

דוד שלי מגיע בחודש הבא מארה"ב; אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד, עדיפות למחשב של lenovo/hp (אבל לא חובה, פתוח להצעות, בעיקר אם הן כוללות אחריות על המחשב גם בארץ..)

מחיר - עד $800

אין לי מטרה לשחק במשחקים יותר מדי - בעיקר לצפות בסרטים (הרבה), אינטרנט, שימוש באופיס.. שימוש יומ-יומי במחשב, לא כתחליף למחשב רגיל אבל בהחלט ייעשה שימוש רב במחשב הנייד.

הוא לא חייב להיות ממש קל.

זמן סוללה חשוב אבל לא קריטי בבחירה.

זקוק להרבה מקום אכסון בכונן הקשיח (מינימום 250GB), והרבה זיכרון (מינימום 2GB)

מסך גדול שיהיה נוח לראות איתו סרטים

עדיפות לכמה שיותר יציאות חדשות, לכרטיסי זכרון, ושיהיה גם בלוטות'

צורב DVD

העדיפות העיקרית היא עניין האחריות - כמה שיותר זמן, ובעיקר אם האחריות תהיה תקפה גם בארץ - אם זה אומר שצריך להיות מוגבל רק לדגמים חדשים שיצאו לאחרונה בארץ (ובארה"ב הם בטח כבר בטווח מחירים של מה שציינתי) - אז מבחינתי אפילו להיות כפוף לזה.

אשמח לשמוע הצעות/הארות/וכו'.. אפשר גם בהודעה פרטית.

תודה רבה!

איתי

פורסם

SL400 של לנובו. לא יקר ועם אחריות בארץ ברוב המקרים. אתה יכול להסתכל גם על ה-SL500 ב-15.4" אבל לדעתי עדיף 14.1".

פורסם

מה הטעם להרחיב אחריות? על פי לנובו אין ל-Ideapad אופציה לאחריות בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה דגם חזק שיחזיק לי להרבה זמן, וגם אני משלם רק חצי מחיר על המחשב ככה שאתם יכולים להרביץ כאן דגמים טובים :)

מה שחשוב לי בעיקר זה שהאחריות תהיה תקפה גם בארץ

לנובו נותנים אחריות על רוב הדגמים?

(אשמח לקבל שם של דגם חדש שיצא בארץ ולדעתכם בארה"ב מחירו כבר בין $600-$800)

תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים

פורסם

בשביל מידע על מי נותן אחריות ומי לא קרא את הסטיקי על יבוא מחשב מארה"ב. לנובו לא נותנים אחריות על רוב הדגמים בקניה דרכם וברוב החברות האחריות אינה תלויה רק בהאם הדגם קיים בארץ או לא.

מה זאת אומרת אתה משלם רק חצי אז אפשר להרביץ דגמים טובים? 800$ זה התקציב, לא? הדגמים שציינתי מתאימים לתקציב של 800$. אם אתה מחפש מחשבים ש-800$ זה חצי מהעלות שלהם כמובן שזה משנה את המצב.

אתה יכול להסתכל גם על ה-E5400 או E5500 של דל, ניתן להוסיף להם אחריות בארץ והם זולים ובעלי איכות בניה מעל לסטנדרט ומסכי מאט. ה-E6400 או E6500 הטובים עוד יותר יחרגו מהתקציב עם אחריות בארץ.

ה-Dell Vostro 1520 גם יכול להיות אפשרות, הוא זול ויש אופציה לרכוש בשבילו אחריות בארץ (או לפחות תהיה בהנחה שהוא יגיע לארץ).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא היה יותר הגיוני לבקש חוות דעת לפני הקניה? ^-^

מה הטעם לתת חוות דעת עכשיו? כל דבר שיאמר יהיה לחלוטין חסר השפעה וכל דבר שלילי סתם יבאס אותך.

תתחדש ותהנה מהמחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים