עבור לתוכן

מחפש נייד 16" 17" מחיר עד 9000 שח

Featured Replies

פורסם

מחפש נייד עם מסך גדול ושיהיה כמה שיותר דק וקל עם סוללה טובה

פורסם

הדרישות הללו מתנגשות. מחשבי 17"-16" אינם מה שהייתי מגדירה קלים ולא נותנים חיי סוללה טובים ברוב הגדול של המקרים.

מה זה קל לדעתך? מה זה חיי סוללה טובים?

מהם השימושים במחשב?

פורסם

ישנם חברות שבונות ניידים לפי דרישות לקוח (הזמנה מחו"ל) כדוגמת SAGER למרות שהיא מתמחית

בניידי גיימינג אני מאמין שאולי אצלם תמצא את הפיתרון.

http://www.sagernotebook.com/default.php

פורסם
  • מחבר

אוקיי מחשב נייד 15" ומעלה עם סוללה ל4 שעות מינמום ?

שיהיה מעוצב בטעם

פורסם

מהם השימושים במחשב?

פורסם
  • מחבר

4 ג'יגה ראם

200 גג'יגה קשיח לפחות

מעבד T8600 ומעלה

כרטיס מסך שיהיה סבבה

הכי חשוב זה סוללה חזקה ושיהיה נייד יחסית

פורסם

Joni69,

על מנת שיהיה אפשרי להמליץ לך על מחשב מתאים יש לדעת את השימושים הצפויים שתעשה במחשב. שימושים זה "אני הולך לשחק ב-X (כולל פירוט של מה יכנס שם ב-X כמובן)/ לעסוק בעריכה גרפית תלת מימדית/ דו מימדית/ להשתמש באינטרנט/ לערוך וידאו/ לעבוד ב-Office/ לצפות בסרטים/ לצפות בתוכן ב-HD" וכו'. משפט כמו "כרטיס מסך סבבה" לא אומר שום דבר ואין לי שום דרך לדעת איזה כרטיס מסך ישרת את הצרכים שלך.

שוב, ציין את השימושים הצפויים במחשב בפירוט סביר או שלא ניתן יהיה להתייחס.

פורסם
  • מחבר

גרפיקה 2D ...פוטושופ פלאש..בניית אתרים...

פורסם

שלום

ראיתי את האתר שמאפשר לקנות לפטופ מותאם אישית וממש התרשמתי ממנו.

האם מישהו קנה מהם מחשב? יש למישהו ניסיון האם אלו המחירים הסופיים או שלא כלול במחיר המס בארה"ב?

אני חושב לקנות מהם מחשב. האם יש להם Docking Stations?

האם יש אתרים נוספים כדוגמת האתר הזה?

פורסם

erezalster,

אנא פתח ת'ראד משלך, הנושא סוטה מהדיון כאן.

joni69, לא נשמע שיש לך שום צורך בכרטיס מסך חזק במיוחד. אני ממש לא הייתי הולכת לכיוון של מחשבי גיימינג ב-16"-17".

המחשב הכי מוצלח לדרישותייך יהיה ה-T500 של לנובו ב-15.4" שכן הוא יתן לך חיי סוללה טובים יחסית למתחרים. זה מחשב באיכות גבוהה, עם מסך מאט, אופציה לרזולוצייה גבוהה, Trackpoint" תמיכה בתחנת עגינה וגם ניתן לקבל אותו בתצורה של כרטיס מסך היברידי. ישנם מחשבים "מעוצבים" יותר אבל הם יתנו לך פחות חיי סוללה ואיכות בניה נמוכה יותר.

מחשב ה-17" היחיד הנסבל (עם חיי הסוללה הטובים ביותר והמשקל הנמוך ביותר) שאני מכירה הוא ה-Macbook Pro. מדובר במחשב יקר להחריד ואין לך בו צורך, מה גם שהוא בערך יכפיל לך את התקציב בקניה בארץ. אני הייתי נמנעת מהקטגוריה של הגודל הזה אם אתה לא חייב מחשב ב-17".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים