עבור לתוכן

נמני ובנין לא במכבי סופי !

Featured Replies

פורסם

היום יום רביעי הגיע ההודעה ממסיבת העיתונאים של לוני הרציקוביץ

http://www.ultras.co.il

באתר האולטראס הרשמי של מכבי תוכלו לראות תעשו רענן כמה פעמים כי יש לחץ על האתר הוא נפל כבר

שניהם נזרקו סופית ! בשביל פירוק המחנאות שהיתה שם. :o

יש כבר שמועות שעומרי אפק הולך למכבי תל אביב ונמני במכבי חיפה אבל זה כבר לא בטוח

פורסם

לא יאומן... באולטראס גם כתוב שנימני בחיפה. איזה קבוצה תהיה לחיפה בעונה הקרובה :'(

היום זה יום עצוב במכבי ובכדורגל הישראלי בפרט, ובכדורגל למועדנים בכלל, כי הסמל הכי גדול בהיסטוריה של כל הקבוצות בעולם נראה לי, שהאהדה אליו פשוט לא יאומנת עוזב את הקבוצה שלו.

נכון, יש סמלים באירופה כמו מלדיני וגווארדיולה ועוד כמה דוגמאות, אבל לאף אחד לו שרו 20 פעמים במשחק כל משחק שיר שמוקדש רק לו ולאהבה העיוורת אליו.

פורסם

לא יאומן... באולטראס גם כתוב שנימני בחיפה. איזה קבוצה תהיה לחיפה בעונה הקרובה :'(

היום זה יום עצוב במכבי ובכדורגל הישראלי בפרט, ובכדורגל למועדנים בכלל, כי הסמל הכי גדול בהיסטוריה של כל הקבוצות בעולם נראה לי, שהאהדה אליו פשוט לא יאומנת עוזב את הקבוצה שלו.

נכון, יש סמלים באירופה כמו מלדיני וגווארדיולה ועוד כמה דוגמאות, אבל לאף אחד לו שרו 20 פעמים במשחק כל משחק שיר שמוקדש רק לו ולאהבה העיוורת אליו.

אהה, לא הגזמת קצת? כאילו, אני לא חושב שיש מישהו מחוץ לישראל ששמע על "אבי נימני" איי פעם בחיים שלו. איך אתה יכול להגיד דברים כאלה בכלל? ומה, לבקהאם לא שרו כל משחק? ולבקהאם לא באו 20000 איש בתשלום לראות את האימון הראשון שלו במדריד?

פחחח...זו ההודעה הכי מטומטמת שראיתי בחיים שלי..נראה לך שזה מזיז לי שהוא עוזב, שלא לדבר על זה שאתה חושב שאני לא צריך להיות עצוב או משו.."הסמל הכי גדול בהיסטוריה של כל הקבוצות בעולם"...בחייך..

פורסם

כמו שאמרתי לכמה אנשים..

אחרי אליפות מכבי תתפרק..

ראיתם את השלב הראשון של האלופות, ראיתם את משחק גביע הטוטו אפילו.

זה קבוצה שהולכת לרדת ליגה

פורסם

אהה, לא הגזמת קצת? כאילו, אני לא חושב שיש מישהו מחוץ לישראל ששמע על "אבי נימני" איי פעם בחיים שלו. איך אתה יכול להגיד דברים כאלה בכלל? ומה, לבקהאם לא שרו כל משחק? ולבקהאם לא באו 20000 איש בתשלום לראות את האימון הראשון שלו במדריד?

פחחח...זו ההודעה הכי מטומטמת שראיתי בחיים שלי..נראה לך שזה מזיז לי שהוא עוזב, שלא לדבר על זה שאתה חושב שאני לא צריך להיות עצוב או משו.."הסמל הכי גדול בהיסטוריה של כל הקבוצות בעולם"...בחייך..

דבר ראשון, תרגיע קצת עם ההודעות שלך. אני לא צריך שיגידו לי שהדעות שלי מטומטמות.

עכשיו נראה פה מי מטומטם. מה קשור כאן בקהאם והאימון הראשון שלו בריאל? הוא סמל בריאל? אני לא מבין... מה קשור בקהאם לריאל כסמל? אני מדבר על שחקן שהוא הס-מ-ל של מכבי תל אביב. נמני זה מכבי ומכבי זה נמני. וזה לא קשור לכל העולם שלא שמע על נימני, כי אני מדבר כאן על סמל בשביל אוהדים אמיתיים ולא בשביל סתם אנשים לא קשורים.

מה שניסיתי להגיד זה, שזה עצוב שסוג של סמל כזה, שאין כמוהו בכל העולם עוזב קבוצה. אין לזה שום קשר לזה שהוא מפורסם או לא. אז אתה כאן אדוני, לא קשור... ואני מאד מקווה שתשנה את נימת ההודעות שלך בעתיד. ולידיעתך הרבה, לבקהאם במנצ'סטר לא שרו בכל משחק. בטח שלא כמו ששרים לנימני.

וצחי, אני לא מבין למה אתה חושב שהיכולת של מכבי בגביע הטוטו ליכולת האמיתית שלה כקבוצה... אתה חושב שלזה מכבי מסוגלת? שהשחקנים נתנו את כל מה שיש להם?

רק שתדע, שבמשחק מול נצרת בגביע הטוטו 6 שחקני הרכב ביקשו מקלינגר לא לשחק. המצב המנטלי של השחקנים גרוע מאד. לא הכישרון שלהם. והם יצאו מזה, וליגה הם לא ירדו. אם דגו ישאר במכבי ולא יעזוב עוד 3 חודשים תהיה אליפות בעונה הבאה(במידה שנימני לא יצטרף לחיפה, כי אז יהיה אפשר לסגור את הכדורגל בארץ כי זה יהיה לא כוחות)

פורסם

שמעתי ברדיו שנימני הולך להפועל לא לחיפה....

אבל זה רק השערות....

שום דבר עוד לא בטוח!

פורסם

אתה היית במשחק של מנצ'סטר יונייטד שאתה יודע על מה הם שרים או על מי? אני כן הייתי, ואני יודע.

ואני חושב שאתה קצת מגזים על ערכו של נימני. נמני הוא שחקן ממוצע, שלא הצליח בכלל בקריירה שלו (וואו! מכבי תל אביב!) ואני זוכר את רוב המשחקים שלו בתור שחקן אדיש שמחכה שהכדור יגיע אליו ולא שהוא יגיע אל הכדור. נקודה. אני לא מבין למה הפכו אותו לכזה אליל.

פורסם

העיתונות מבלבלים בביצים. נימני אמר לציטוט שהוא מעדיף לשבת ביציע מאשר לשחק בהפועל. הוא לא ישחק שם... אתה תראה.

לפי דעתי, בסוף ההנהלה תיכנע ללחץ האוהדים ותשאיר את נימני כמו שקרה עם בן טובים בבני יהודה כשהשכונה בערה בשביל שהוא ישאר ולא יעבור לבית"ר, וכך קרה. הפעם זה יהיה שונה כי כוכב וסמל מסדר גודל כזה לא היה בכלל בכדורגל הישראלי. שום שחקן אי פעם לא היה מזוהה עם קבוצה כמו שנימני מזוהה עם מכבי תל אביב.

פורסם

אתה היית במשחק של מנצ'סטר יונייטד שאתה יודע על מה הם שרים או על מי? אני כן הייתי, ואני יודע.

ואני חושב שאתה קצת מגזים על ערכו של נימני. נמני הוא שחקן ממוצע, שלא הצליח בכלל בקריירה שלו (וואו! מכבי תל אביב!) ואני זוכר את רוב המשחקים שלו בתור שחקן אדיש שמחכה שהכדור יגיע אליו ולא שהוא יגיע אל הכדור. נקודה. אני לא מבין למה הפכו אותו לכזה אליל.

נו בסדר! היית צריך להגיד לי מההתחלה שאין לך מושג מי זה נימני בכלל, ואתה מכיר אותו כשחקן רק בשנתיים האחרונות וזהו! אז לא הייתי מתווכח איתך בכלל. היכולת שלו ב3 מחזורי הסיום זאת היכולת שהייתה לו כל החיים שלו. אם אתה חושב שזה ממוצע, אז אתה יכול להירשם לבית המשוגעים עכשיו. שחקן ממוצע? מה שתגיד... וזידאן ורונאלדו הם גם אפסים שלא יודעים לשחק. כי זה בדיוק אותו דבר כמו להגיד שנימני הוא שחקן ממוצע...

בוא אני אספר לך מי זה נימני. דבר ראשון, הוא השחקן הכי טוב במכבי תל אביב אי פעם. הוא מלך השערים והבישולים של מכבי בכל הזמנים.

דבר שני, כמה פעמים צריך להגיד לך שזה לא קשור ליכולת שלו כשחקן?! הוא ויתר על קריירה אירופית, ולא משנה מה תגיד, הוא לא פחות טוב מרביבו ומברקוביץ'.

מה שגרם לו להיות סמל זה היחס שלו לאוהדים והמכביסטיות. יותר מיכולתו כשחקן.

אין לי כח להתחיל לספר עליו עכשיו, כי זה ממש מיותר פה. מי שיודע, יודע. פשוט רואים עליך שאתה אוהד כורסא שלא מבין כלום, כי לא תמצא בן אדם אחד שנמצא במגרשים ומתעניין בכדורגל לפחות 6-7 שנים(לא משנה איזו קבוצה הוא אוהד) שיחשוב שנימני הוא לא "ה"סמל של מכבי, ושהוא שחקן ממוצע.

אם היית רואה את "רוב המשחקים של נימני", היית עכשיו שובר את הראש איך זה יכול להיות שהוא עוזב את מכבי.

פורסם

אתה הרגע השוות את נימני לזידאן ולרונאלדו.... :P

פורסם

תאמין לי עדיף לכם שבנין יעוף , הוא עולה לכם 700 אלף דולר בשנה ..... , אפילו שחר לא יהיה מוכן לשלם כזה סכום

במיוחד לא על שחקן עלוב כמוהו , את נמני לעומת זאת אני מוכן לקבל

אמן שמכבי ת"א תקבל את באדיר ואנחנו את נמני 8)

פורסם

טוב אני אוהד של חיפה ולא אכפת לי אני ועוד המון אוהדים כמוני לא רוצים את נמני הצהוב המגעיל הזה במכבי חיפה! אם הוא בא רבע מהאוהדים של חיפה יפסיקו לבא למשחקים נמני אחרי כל גול נגד מכבי חיפה רץ לקהל שלנו ומסמן לנו "ששש" עם האצבע אז שעכשיו ילך לחפש מי ינענע אותו ולא אכפת לי כמה הוא טוב או כמה הוא שווה אבל את נמני לא רוצים לראות בחיפה!!!!

טל בנין זה משהו אחר, אנחנו צריכים קשר אחורי במקום ז'וטאוטאס שעזב ובנין יכול להיות טוב בעמדה הזאת אבל לא במשכורת ששחטה את לוני 700 אלף דולר לעונה. מקסימום בנין יקבל 120 אלף בחיפה וזה המקסימום ששחר ישלם לו.

חוץ מזה, כיף לראות את האוהדים של מכבי חוטפים עצבים וסובלים אחרי שהם קנו את האליפות בהתאחדות זה עושה טוב על הלב.

יאללה ז'ילנה ונצרת מלחמה חחחחח!!! :);) ;D

פורסם

משפטים בודדים אני אדגיש :

בנין ונמני -> תלכו לפרסם מילקי!

אתם יודעים מה ? חבל , אתם תהרסו את המוצר, אולי תחפשו קבוצה שמחפשת שחקנים בעיראק?

(בההה כמה שהם מגעילים אותי !!!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים