עבור לתוכן

to "demonshlomo"

Featured Replies

פורסם

k now

שלום!

היום נכנסתי לתר'ד:

www.hwzone.co.il/community/ind...;threadid=44515

וראיתי שגם פה בפורומים האלה של HWZONE מתקיימת מה שנקרא על ידי מומחים "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם".

תופעה זו באה במקור מפורום אחד שקוראים לו פורום "גיימר" הפורום הכי דפוק שקיים!

1)אני בן 17 וחצי

2)גימר זה באמת חרא של פורום

אני לא מדבר על הספאם שDARKMAN (שבהחלט נגוע בווירוס המסוכן) אלא על זה מה שקורה בהרבה מקומות והנה דוגמא:

דני הוא ילד שמבלה את חייו בהורדת משחקים ובהפצת "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם" למרות שביום דני מוריד משחקים בחופשיות בלילה הוא הופך

אני מודה שאני מוריד משחקים בלילה

ואין לי שום וירוס-בדקתי!

:D

ולא קוראים לי דני :[

ל:סופר ספאמר וככה נראית שיחה שלו בפורום:

שלומי: מישהו יכול להביא לי בבקשה את הCD-KEY לUT ?

סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של זונה!!!

WAREZ

WAREZ

WAREZ

"סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של זונה!!!" לא אמרתי את זה !

למרות שאני בטוח ב300% שDARKMAN (כנסו ללינק של התר'ד למעלה ותראו על מי אני מדבר) מוריד משחקים כשילד אחר כתב שגם הוא DARKMAN היה חייב לקלל אותו ולהרוס את התר'ד....שגם ננעל בגללו!!!

לדעתי לפחות צריך להרוג את הווירוס לפני שהוא יקח את כולנו!

והתרופה היא למי שלא הבין היא באן גדול ומיוחד רק בשבילו!(וגם בשביל כל שאר הנגועים כמובן!)

נ.ב

אני צופה את זה שDARKMAN יקלל אותי אז הנה קלל בחופשיות אני מרשה לך....אתה הרי נגוע אתה לא יכול לשלוט בזה!!

אני באמת חושב שאתה הילד הקטן פה

אבל אני חייב להודות יש לך טאוריה יפה אם "להדביק אנשים בווירוס הילדות"

פעם הבאה שלך לי תטופיק הזה כי אם מישהו לא היה שולח לי אותו בהודעה פרטית לא הייתי יכול להגיב לטיפשות שלך

*sorry all the admins i just HAVE TO DO THIS*

פורסם

כבר אמרו לכם לנהל את המלחמות בפרטי או דרך המנהלים...

פורסם

אתה מחפש שנגיב על זה?

כי אתה יודע מה תהיה התגובה - וזה משהו בסגנון הזה - "למה אתה חושב שהתגרות האישיות שלך עם משתמש מסוים מעניינות את כל הפורום? ומדוע לא היה אפשר לשלוח את ההודעה הזו לאחד המנהלים במקום להעליב משתמש אחר בפומבי?".

יתרה מכך לא הבנתי מילה ממה שאתה מנסה להציג לאור חוסר של לינקים, ומכיוון שלא הצלחת לציין באופן ברור את מי אתה מצטט ומאיפה.

פורסם

אני לא חושב שזה אפשרי לכתוב כזאתי הודעה ארוכה בפרטי

חוץ מזה אני לא מבין למה שוה להם לסגור את זה

זה מקום ויכוח שיביא ריטינג!

אז מה עם קצת מכופפים תחוקים

link

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=44607

למושגים של "העלבת משתמש אחר יביא רייטינג" ו"כיפוף חוקים" (למרות שזה יותר בכיוון של שבירת חוקים, רמיסתם, ורמיסת כל אלו שמנסים לשמור עליהם) באמת שאין מקום בפורומים שלנו.

לפי אותה הודעה אכן מסתבר שאותו משתמש demonshlomo הוא ספאמר, מתנהג כילד, והוא בהחלט עשה מעשה אסור. (ותאמין לי שכל עוד זה תלוי בי הדין ימוצה.

אך שים לב שגם אתה עושה בדיוק אותו דבר, וגם זה מעשה אסור ובמידה מסויימת (ונא לא לקחת את זה באופן אישי, כי זו לא כוונתי) מעשה ילדותי.

לטעמי כל העניין התפתח משטות אחת גדולה. ואני הייתי ממליץ שתמחק את ההודעה ותצא גדול.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שהוא יגיב לזה.

שיראה עד כמה הוא ****

פורסם

טוב, זה מתחיל להמאס לי באופן רשמי.

darkman, אם קראת את הת'רד של demonshlomo לעומק, ואני מאמין שקראת, היית רואה שפתיחת ת'רדים כאלו היא בלתי נסבלת מבחינתנו.

אם יש לך בעיה ספציפית עם משתמש מסוים, אתה פונה למנהל או לאותו משתמש, בצורה מכובדת וראויה.

זוהי אזהרה אחרונה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים