עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט קומבינה - למשחקים כולל מסך ב3100 שקלים

Featured Replies

פורסם

;D

לפני כחודש וחצי קניתי מפרט במבצע ב(כןכן) אייבורי, המפרט כלל בתוכו מסך 22" רחב של HYUNDAI שבאותו זמן עלה כ-999 שקלים

ובמפרט נכללו -

E5200

ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO

MSI G31M3-F

2GB CEON

9400GT 512MB

HITACHI 350GB SATA ll 16MB

LG DVD-RW

JSP-TECH REAL 300W

מארז ג'נרי

כפי שאתם רואים המפרט לא מרשים במיוחד, אבל הלכתי על המבצע מכיוון שיחד עם המסך בשווי 1000שקלים, המפרט כולו עלה 2200ש"ח בלבד.

עכשיו עם כל הביקורות הנגטיביות לגבי אייבורי וזה ידוע לי, הלכתי על זה וכעת יוצאת הקומבינה הבאה -

נוריד את שווי המסך, ספק הכוח, וכ. המסך

2200-1000-350-135 = 715ש"ח

כעת נוסיף את שווי השינויים הבאים שאני עושה למפרט ברכישה בקרוב מIQPC:

INNO3D GTX260 896MB Freezer X2 -

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268

856ש"ח

OCQ 2GB DDR2

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028

139ש"ח

ENERMAX PRO82+ 425W

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4426

403ש"ח

נחשב:

715+403+139+856 = 2113ש"ח

כלומר את המפרט הבא:

Intel E5200 Dual-Core 2.5Ghz Box

Arctic Cooling Alpine 7 Pro

MSI G31M3-F mATX Motherboard

Ceon/OCZ Dual Channel 4Gb DDR2

Inno3D GTX260 896MB Freezer X2

Hitachi 350Gb 16Mb SATA ll

LG DVD-RW

Enermax Pro 82+ 425W

השגתי ב2113ש"ח בלבד. ;D

וכמובן נוכל להוסיף את שווי המסך 22" - 1000ש"ח.

נעזוב את הביקורות השליליות לגבי בעיות אחראיות וכדומה באייבורי בצד, מה דעתכם?

פורסם

אכן מהצד זה יכול ליהיות נחמד אבל איפה שאר הכסף ספק, מסך וכ"מ. אם כבר שילמת אותו בעצם 2200 ועוד השלוש חלקים 1389ש"ח

הגעת כבר ל3589ש"ח ככה שזה פחות משתלם כיוון שיש לך עכשיו כמה חלקים שהם יושבים סתם בבית + הוצאת בככלי יותר ממה שהיית יכול המפרט מומלץ שהיו בונים לך פה במפרטים המומלצים!!! :-\

פורסם
  • מחבר

קודם כל ה1000 שקל של המסך לא יושב בבית אלא נמצא בשימוש, כי למה שמלחתכילה אקנה מסך 22" אם אני לא הולך להשתמש בו?:]

ובסה"כ נשאר לי רק ספק כוח בשווי 135 שקלים בבית ואת כ. המסך מכרתי לחבר. ;D

והקטע הוא שלא היה לי את הכסף באותו הרגע והמבצע עמד להסתיים, לכן קניתי את מה שקניתי בתכנון לשדרג מראש.

פורסם

נשמע שכבר עשית את הקניה ושאתה מבסוט, מה בדיוק אתה רוצה מאיתנו? תתחדש.

פורסם

קומבינה ? לא יודע.

סה"כ הוצאת על כל החבילה 2200+856+403+139 = 3598 ש"ח , פחות מה שהוצאת מהחבר עבור ה 9400GT שלך (ואני מקווה בשבילו שזה לא היה יותר מ 150 ש"ח)

ב 3600 פלוס מינוס ש"ח אתה יכול לקנות מפרט כמעט זהה עם כולל מארז איכותי, בחנות נורמאלית.

אז מה קיבלת?

זיכרונות ceon מעורבבים עם OCZ - רעיון גרוע מאוד - כשתנסה להפעיל אותם ביחד תבין למה

לוח G31 של MSI

מארז ג'נרי

אחריות של אייבורי

שווה 200-300 ש"ח? לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

ב3100 שקלים נטו (אני מדבר על מחיר החלקים שיש לי במפרט עכשיו כי חוץ מספק הכוח הכול חזר לעצמו, והכרטיס נמכר לחבר ב300 שקל משום שהיה חדש והוא קיבל איתו את האחראיות והכול)

כולל מסך 22" אני לא מאמין שניתן להשיג כזה מפרט, ומה אני רוצה מאיתכם? חוות דעת.

לגבי הזכרונות, יש לי גם אפשרות להוסיף עוד 2GB של CEON במקום לערבב OCZ עם CEON, האם זה יהיה רעיון חכם יותר?

השתמשתי ב2 סטיקים של זכרונות אחד KINGSTON ואחד OCZ במחשב הישן, ולא הייתה לי אף בעיה.

תוכל להסביר לי מה עלול לקרות אם אערבב OCZ עם CEON? :o

פורסם

לגבי המפרט כתבתי לך מה דעתי. חסכת, כן, אבל גם התפשרת על איכות. הספק סתם שוכב אצלך בבית. אבל עזוב אותך משטויות, קנית ? תתחדש. בסך הכל סבבה של מחשב.

עכשיו בקשר לזיכרונות - זיכרונות DDR2 של OCZ עובדים במתח של 2.1V. זיכרונות של CEON, למען האמת אני לא יודע, אבל הייתי מהמר על 1.8V. הדבר הזה עלול ליצור בעיות תאימות ולגרום לאחד מהזוגות לא לעבוד (כלומר, המחשב לא יעלה). אצלי היו זוג סטיקים של OCZ, ניסיתי להוסיף עוד זוג של ADATA, ולא עזר שום דבר, לא משנה איזה מתחים הגדרתי.

האופציות לפי סדר עדיפות שהייתי ממליץ (תחליט אתה):

1. להחליף גם את ה CEON (מותג מדבקה) ולקנות 4GB של OCZ או כל חברה איכותית אחרת

2. להוסיף עוד 2GB של CEON

3. לקנות 2GB OCZ , להוסיף ל CEON לשחק עם המתחים בתקווה שזה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול כרגע לחרוג מהתקציב וגם חבל לי בתאכלס, אני חושב שבמקום להמר על משחק עם המתחים וכו' (למרות שלך תדע, אולי CEON רצים על אותו המתח כמו OCZ או לפחות לא אותו המתח כמו A.DATA :s05:) פשוט אקנה עוד סטיק של 2GB CEON.. באייבורי( :s07:)

אולי מישהו שרכש את הזכרונות יוכל לאמת משהו..

פורסם

2.1V זה מתח חריג לזיכרונות.

רוב הזיכרונות הרגילים עובדים ב 1.8V ולכן 1.8 ל Ceon זה הימור די בטוח (למרות שבאמת אין לדעת)

אבל אני גם לא מצליח למצוא פרטים על הזיכרונות האלה. לא מדובר בזיכרונות איכותיים, ולכן לא מומלץ לערבב אותם עם OCZ.

יש פורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות. למה שלא תברר שם?

פורסם
  • מחבר

אם OCZ ספציפית עובד על מתח כה חריג, אולי יש טעם להסתכל על זכרונות כמו KINGSTON ו-A.DATA במקום, שכביכול יתאימו לערבוב עם CEON?

לדוגמא - מצאתי את זה, גם של OCZ

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4984

1.8V, 5-5-15, 800MHZ ו2ג'יגה, בדיוק כמו הסטיק שלי רק תחת שם חברה שונה... :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים