עבור לתוכן

מבקש המלצות לנגן - MP-4 איכותי {cowon} ?? היכול לשמש כמחשב כף יד - מול האוטלוק

Featured Replies

פורסם

מעוניין לרכוש נגן / נגן סרטים בעל יכולות גבוהות . איכותי ביותר . מסך גדול . אפשרות לסינכרון מול Microsoft Office Outlook 2007.

WI FI מובנה . כ 80-G . - משהו כלאיים בין iPaq - לנגן . הדגש הוא על שמיעת מוזיקה וסרטים . התקציב הוא כ $ 500.- כמו כן אפשריות להתקנת תוכנות ניווט+ gpc.

לפי הפורום הנוכחי הרבה ממליצים על-cowon. אם יש עוד אפשרויות אשמח לשמוע . תודה

פורסם

יש לך מעט מאד דרישות בשביל נגן אחד... אני בכלל לא בטוח שיש חיה כזאת GPS משולב בPMP איכותי עם WIFI, ואתה עוד רוצה לסנכרן את זה לOutlook.

פורסם

COWON Q5 לא חושב שיש עוד נגן חוץ ממנו שיתאים לדרישות שלך

פורסם
  • מחבר

בקשר ל GPS - הכוונה שניתן לחבר אליו . לא בהכרח מובנה . איזה אפשרויות יש ל COWON Q5. האם יש לו אפשרות לכרטיסי הרחבה כמו מיני sd וכ'??

האם ה COWON Q5 בחוץ בשטח / שמש רואים טוב ואם ניתן להתקין עליו igo 8 . ? תודה למי שיכול לעזור.

פורסם

COWON Q5 לא חושב שיש עוד נגן חוץ ממנו שיתאים לדרישות שלך

דרישת הסנכרון מול אאוטלוק מצמצמת את זה מאד...

פורסם
  • מחבר

האם יש פיתרון אחר לאנשי קשר . דואר.ו או רק רשימת אנשי קשר במקום לשאת מחשב כף יד נוסף ??

פורסם

בקשר ל GPS - הכוונה שניתן לחבר אליו . לא בהכרח מובנה . איזה אפשרויות יש ל COWON Q5. האם יש לו אפשרות לכרטיסי הרחבה כמו מיני sd וכ'??

האם ה COWON Q5 בחוץ בשטח / שמש רואים טוב ואם ניתן להתקין עליו igo 8 . ? תודה למי שיכול לעזור.

אתה דורש יותר מדי מנגן.... הפתרון שאתה רוצה הוא מחשב כף יד הבעיה היא שהם חרא בתור נגנים.

הQ5 הוא הנגן היחיד שאני מכיר שמריץ בכלל מערכת הפעלה תקנית, במקרה הזה WinCE 5.0

כרטיסי הרחבה אין לו, וIGO לא יפעל עליו אבל יש לו תוכנות אחרות שכן עובדות.

בגדול הדרישות שביקשת הן לא אפשריות כמעט בשום נגן מדיה קיים... תצטרך לשנות אותם או להסתפק במענה חלקי

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנות אחרות ??? ומה זה בגדול ..." תצטרך לשנות אותם או להסתפק במענה חלקי" מה הוא המענה החלקי ??..למשל איזה תוכנות ניווט ניתן להתקין וזה יעבוד בצורה מושלמת. ? איזה אפשרות ישנם לעבודה גם מול -[ PC . --[ Windows XP Remote Desktop Connection ??

פורסם

שמע, אתה מבקש מנגן PMP להיות בעצם מחשב כף יד/מחשב נייד

קנה לך netbook נחמד ותגמור עם הסיפור...

הGPS שאני יודע שעובדים עם Q5 הם NaviTel, OziExplorer, Sygic Drive

פורסם
  • מחבר

יש לי . אך גדול . כבד מסורבל . - מחפש מכשיר קטן עד " 5-6 . נגן מעולה - נוח לכיס - תיק קטן וכד'

פורסם

למה שלא תקנה מחשב כף יד נחמד במחצית התקציב, ונגן נחמד במחצית השניה? או חלוקה שונה, זה לא משנה...

פורסם
  • מחבר

המטרה כמה שפחות מכשירים לקחת . עדיף ורצוי מכשיר אחד - לשם כך פניתי לקבל עצה .אולי אנמיך קצת את הדרישות וארד מהסינכרון מול האאוטלוק אבל חשוב מאוד רשימת אנשי הקשר - האם דגם זה {cowon} או אחר יתאים לי ????

פורסם

סתם שאלה. מה תעזור לך רשימת אנשי קשר בלי בעצם, כלום ?

פורסם

VILIV S5 יהיה מושלם בשבילך תוכל למצוא אותו במקומות מסויימים תחת תג מחיר של 500$ לרוב נמכר ב6004

לא גדול במיוחד

מסך מגע 4.8 אינ'ץ

WI-FI

GPS

מעבד 1.33 GHZ רץ על WINDOWS XP (למרות שמומלץ להחליף למארכת יותר קלה כמו לינוקס או WINDOWS CE) כולל 1 GB זיכרון ומעבד גרפי GMA 500 (הם אני לא תועה)

דיסק קשיח 60 GB

http://www.engadget.com/2009/04/08/viliv-s5-unboxed-and-handled-in-hong-kong/

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה זה -- מחשב מיני נייד . לא יודע אם הוא כנגן טוב ואיכותי . לגבי השאר יכול להיות . ד . א .-בדקתי הוא מגיע עם מער' הפעלה Windows XP Home . אין להם דגם עם מער' הפעלה Windows XP Pro.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים