עבור לתוכן

בעיה| בהתקנה של הווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס אקספי פעם ראשונה הכל עבד סבבה אבל רציתי לפצל את הכוננים אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס לכונן והוא לא קרה אותו אז והוא נכנס לXP עכשיו נכנסתי לBOT של המחשב זה שלוחצים על הנקודה במקלדת וביטלתי תדיסק קשיח שלא יעבוד יאעני שהוא יקרה רק מהכונן סבבה הצליח לי נכנס להתקנה זה מסיים להתקין כאילו תמסך הכחול זה לא מסיים את ההמשך הכי זה עושה ריסט באמצע וההתקנה צריכה להמשיך והיא לא ממשיכה זה מתקין את הכל מהתחלה ואני מחזיר את זה שזה יקרה מהדיסק קשיח ויש לי מסך שחור לא קורה כלום מה עושיםם

??????

פורסם

אה ???

אין סיבה סיבה לבטל את ה-HD מתי שרוצים לעשות BOOT מדיסק, אלא פשוט לשנות את סדר העדיפויות לבחירת התקן, שיחפש בכונן הדיסקים קודם (AKA Boot order, Boot Sequence ..).

לא הצלחתי להבין ממך מה המצב של המחשב שלך כרגע, אבל תבדוק שהכונן הקשיח שלא לא מבטול ב-BIOS.

אם לא עזר, כנראה שעשית התקנה חלקית על גבי ההתקנה המלאה - מה שהשאיר אותך עם חצי מערכת הפעלה לא מתפקדת.

תתקין את המע. הפעלה מחדש (התקנה נקייה), וחלק לכוננים במהלך ההתקנה, או מאוחר יותר בעזרת תוכנה חיצונית - Partition magic ושות'.

מע. ההפעלה של דיסק ההתקנה של Windows לא נועדה לחלוקה של מחיצות ללא התקנת Windows.

פורסם

ExsTaZzi, נא להשתמש בסימני פיסוק/מרווחים בין משפטים/שפה מובנת כדי שיהיה ברור על מה אתה מדבר.

פורסם
  • מחבר

בואוו אני יסביר לכם בידיוק מה קרה לי וכפרעלייכם תעזרוו לי כולי מבואס קניתי אתת המחשב לפני יומיים.

סבבה הכנסתי דיסק של וינדוס לכונן הכל הלך טוב הוא התקין אותו ושיחקתי במחשב קצת אחרי זה לא יודע היה ללי איזה תיקיהה מציקהה שלא הצלחתי למחוק אותה אז חשבתי שזה וירוס... אז רציתי לפרמט את המחשב.

סבבה הכנסתי את הדיסק של הווינדוס לכונן עשיתי ריסט למחשב וזה לא התחיל את ההתקנהה זה היה נכנס לי לוינדוס שהיה כבר במחשב ניסיתי עוד פעם לעשות ריסט ולא הלךך אז הבנתי שהוא קורא את הדיסק קשיח קודם ...

אז עשיתי ככה.. הנה בתמונות...

כל פעם נכנסתי לאיפה שהסימן האדום מופיע...

dscf1132.jpg

לחצתי על איפה שהסימן האדום זה העביר אותי לדף הזה...

dscf1133.jpg

אחרי זה זה העביר אותי לפה..

dscf1134.jpg

אחרי זה השלב האחרון... נכנסתי לפה ושיניתי את זה לאפשרות הראשונה..

dscf1135.jpg

כמו שמסומן שמה עשיתי.. יאענו לבטל את הדיסק קשיח וזה באמת עבד אחרי זה עשיתי לשמור את מה שעשתי יאענו את השינויים וזהוו...

התחילה לי ההתקנה סבבה אני מתחיל להתקין הכל הולך טוב נכון במסך הכחול ואחרי זה מגיע שלב שההתקנה עושה ריסט ומשלימה את ההתקנה יאענו התתקנה שניה של של הווידוס שמסביר לך באמצע יאענו זה שתי התקנות במסך הכחול ואז עוד מסך אז בחלק הראשון של המסך הכחול זה עובד סבבה לגאמרי אבל שהוא מסיים את המסך הכחול ועושה ריסט זה מתחיל עוד פעם מהתחלה את ההתקנה של המסך הכחולל יאענו הוא לא עובר להתקנה השניה הוא מתחיל תהתקנה הראשונה עוד פעם ווככה זה קורא כל פעם כי הוא לא קורה את הדיסק קשיח ואני רואה שזה לא הולך אז אני אומר אני ישנה את זה שזה יקרה מהדיסק בחזרה אני ממשנה את זה שזה יקקרא עכשיו מהדיסק קשיח וזה לא עובד אני עושה אחרי זה ריסט ויש מסך שחור

פורסם

איך בדיוק תיכננת הלתקין Windows אם ביטלת את ה-HD :screwy:

עשית סלט :P

תאפס את הביוס, כך שכל ההגדרות המקוריות יחזרו (Load Deafult) ותתקין מחדש את המע. הפעלה בצורה הבאה:

חפש ב-BIOS את האפשרות Boot Order, תגדיר לו את הכונן דיסקים כמכשיר הראשון, ואת ה-HDD כמכשיר השני.

תתקין את ה-Windows, ותשאיר את זה ככה (או שתשנה בחזרה שה-HD יהיה ראשון, לא קריטי).

פורסם

ExsTaZzi, אם אתה כבר מעלה תמונות אז לא צריך לעלות אותם ברזולוציה כזאת גבוהה ותשתמש ב tumbnail אם זה ב imageshack.

מה שבסה"כ עשית זה "ביטול" של דיסק קשיח בערוץ IDE שלו ולא שינוי סדר של boot.

הדיון מועבר לפורום Windows.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים