פורסם 2009 במאי 1416 שנים שלום לכם ,יש לי מחשב תותח ,פשוט תותח .אבל אני לא הכי אוהב את XP ,ולא את ויסטה .אני אחכה ל7 .כרגע הויסטה זולל לי המון מקום ,וגם XP -אני לא הכי מתחבר אליו .האם אפשר להתקין חלונות 2000 עם SP4 על המחשב ?הוא ירוץ טוב ?...יהיה אפשרי להתקין מסנג'ר,אייסיקיו וכל השאר ? ...המפרט :http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=566088
פורסם 2009 במאי 1416 שנים למה שלא תתקין את ה-WIN 7 וזהו ?נכון שכרגע זה רק בטא אבל אני משער שיהיה ניתן להפוך את זה אחר כך לגרסה רגילה עם רישיון חוקי הWIN 7 כרגע עובד בצורה טובה ביותר ובינתיים אני לא נתקלתי בשום תאימות תוכנה כלשהי
פורסם 2009 במאי 1416 שנים לא תוכל להתקין עכשיו 7 בטא ואחר כך להתקין את הגרסא המלאה מבלי למחוק את הבטאמה שאומר להתקין את כל התוכנות מהתחלה וכו וכו'המלצה שלי, תתקין XP בינתיים
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר מה רע ב2000 ? .אמנם נכון שזה יצא בספטמבר 2000 ...אבל זה מובסס NT אותו דבר כמו וויסטה .הבעיה היא שהמון דברים לא עולים לי על ויסטה (חוסר תאימות) ,ואני רואה שיש תאימות בין 2000 לXP .ובכל זאת אפשר לדעת מה השינוי ?
פורסם 2009 במאי 1416 שנים אני התנסתי בהרבה מערכות הפעלה, ולדעתי 2000 הוא הוינדוס הטוב ביותר. לפני שאתה מתקין אותו תבדוק שכל התוכנות וההתקנים שלך תומכים בו. הוא מאוד דומה ל-XP מבחינת המערכת (קרנל 5) ולכן לא אמורה להיות בעיה עם דרייברים.2000 יותר מכוער מ-XP לדעתם של כמה אנשים (לא כולל הדעה שלי), אבל על מערכות מודרניות הוא ממש טס. גם הממשק שלו דומה מאוד.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים באמת 2000 היא אחת המערכות הטובות שיצא לי לעבוד איתן.בכל מקרה תתקין RC של 7 זה בחינם זה עובד טוב ואני מאמין שכשתצא הגרסא הסופית יהיה ניתן לשדרג מהמערכת הנוכחית שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.