עבור לתוכן

x61 יד שנייה בסביבות 4k לעבודה בIT

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מתעסק בתחום הפיתוח והIT. אני רוצה לקנות נייד נוסף, חשוב לי שיהיה 12-13 אינצ.

אני שוקל ללכת על x61 אבל רוצה לוודא איתכם שאין דגמים שהיום היחס עלות תועלת שלהם עולה על זה של x61. (אני מדבר גם על חדשים וגם על יד שנייה).

מה דעתכם?

תודה.

פורסם

כשמדברים על יד שנייה, אין מה להזכיר בכלל את הביטוי "יחס עלות/תועלת". כי אין מחיר שוק מסודר, וזה הכל תלוי במה שנראה הגיוני למוכר ומה שהקונה מוכן לשלם.

תמצא אנשים שלא מחוברים למציאות ומנסים גם היום למכור את ה-X61 שלהם ב-7000, ומידי פעם גם אפשר למצוא מציאות. חיפוש קצר ב-YAD2 ייתן לך כמה אפשרויות מתחת ל-3.5K.

ה-X61 מחשב נחמד. חיי הסוללה שלו קצת בעייתיים, כי עם הסוללה הקטנה מקבלים רק כ-3 שעות, ועם הגדולה הוא כבר די מסורבל, אבל אם אתה מוצא אחד עם מעבד מהיר (נגיד T8100/T7300 ומעלה), ועם אחריות לשנה וחצי לפחות, זה אופציה נחמדה למדי.

השאלה מה אתה רוצה מהמחשב, כי יש גם אופציות אחרות.

האם חשובים לך דברים כמו מעבד מהיר? רזולוציית מסך? מסך רגיל או רחב? כונן אופטי מובנה?

ובסופו של דבר - השאלה המרכזית היא מה התקציב שאתה רוצה להשקיע.

פורסם
  • מחבר

תקציב - 3.5k.

מסך בסביבות 12

שיהיה מעבד מהיר והרבה זיכרון. לא צריך כונן אופטי.

לגביי האחריות, אחד מהמוכרים הסביר לי שאחריות בין לאומית של IBM לא תקפה יותר בארץ. יכול להיות כזה דבר?

פורסם

תקציב - 3.5k.

מסך בסביבות 12

שיהיה מעבד מהיר והרבה זיכרון. לא צריך כונן אופטי.

אם אתה מחפש המלצות, אודה לך אם תשנה את הכותרת כדי שתפרט את הדרישות שלך (במינימום - תקציב).

לגביי האחריות, אחד מהמוכרים הסביר לי שאחריות בין לאומית של IBM לא תקפה יותר בארץ. יכול להיות כזה דבר?

לא בדיוק. לחלק מהדגמים זה תקף, לחלק לא. יש הסבר די מפורט בסטיקי "ייבוא מחשב נייד" לגבי איך לבדוק את האחריות לדגם ספציפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים