עבור לתוכן

מחשב חדש מארצות הברית

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים. כרגע אני נמצא בארצות הברית ויש פה דילים טובים על ניידים. אני לא הכי מבין בנושא אבל נראה לי שמצאתי דיל די טוב על דגם של דל שממש קורץ לי ואני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין.

אין לי פה עוד הרבה ימים ככה שאני צריך כבר לסגור את הנושא אז מי שמבין בעניין מוזמן להגיב עניינית.

המחשב כולל בעקרון את המפרט הבא:

It features an Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz dual-core processor

15.6" 1366x768 widescreen LED-backlit LCD

3GB RAM

, 320GB 5400 rpm Serial ATA hard drive

ATI Radeon HD 4330 256MB video card

dual-layer DVD burner

802.11g wireless

webcam

and Windows Vista Home Basic

העלות הכוללת של המחשב היא 680 דולר שזה בערך 2800 שקל.

תודה מראש.

עריכה: שכחתי לציין שהמחשב ישמש אותי בעיקר כמחשב משני לצרכי לימודים וחיבור לטלויזיה להצגת תוכן וידאו.

פורסם

אני לא מבין גדול בניידים, אבל לפי המפרט והמחיר זה נראה ממש שווה את הכסף, זה שווה אפילו אם אין אחריות כי אם קורה משהו משתלם לקנות עוד אחד וזה כמו אחד בארץ...

ואיפה אתה קונה אותו? כי אולי שאני אהיה בארה"ב מתישהו אז אני יכול להיות שאני אקנה לפטופ.

פורסם
  • מחבר

sorry for the English. they have a website here which tells you about good deals and discounts, i got a coupon there which gives you a good discount on this laptop. the site address is www.dealnews.com

פורסם

אין בעיה עם האנגלית :xyxthumbs:

הסתכלתי ומצאתי את הלפטופ שלך, זה עולה בלי הנה 680 דולר + 30 דולר משלוח, עדיין דיל שווה לדעתי,

יכול להיות שאני אקנה ואעשה משלוח.

תודה רבה! :yelclap:

פורסם

איזה דגם זה? המפרט טוב בשביל המחיר. השאלה כמובן היא רק מהם הצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

well basiclly its for my studies and to show some HD content in connection to LCD screen.not for extreme gaming or video editing.

פורסם

כדאי שתחשוב כמה אתה הולך לנייד אותו כי זה ככל הנראה מחשב של 15.4" לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים