עבור לתוכן

התלבטות בין שני מחשבים ניידים לסטודנט + הקלטות מוסיקה עד 800$

Featured Replies

פורסם

שלום

אני חן, ואני בארה"ב וכבר כמה שבועות מנסה לבדוק ולברר איזה מחשב נייד הכי יכול להתאים לי.

הצרכים שלי יהיו מעבר לסטודנט (מסמכים, תוכנות ואינטרנט), מכיוון שאני מצפה מהמחשב שני דברים:

סרטים באיכויות HD (האם כרטיס מסך מובנה יכול לעשות את העבודה נאמנה?)

ו- "לסחוב" תוכנות כבדות להקלטות מוסיקה, CUBASE ופלאגינים ודומיהם. (כמובן ההקלטה עצמה היא עם כרטיס קול חיצוני).

הגעתי פחות או יותר לשתי אופציות:

1. האחת - מחשב מוכן של אסוס (בלי אפשרויות לשינוי):

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172879&type=product&id=1218044029788

החסרון - הנדסת אנוש לא משהו משהו (חוסר נוחות, מקלדת קרובה מדיי למסך), צבע נורא...

היתרון - המון תכונות וחוזק. 14.1" = ניידות. 5 USB

800$

2. השניה - מחשב בהתאמה אישית מDELL עם הנחה, Inspiron 15

P8600 2.4 Ghz, 1066 BUS & 3MB Cache

4GB 800Mhz

15.6" WLED (1366*768)

160GB 5400RPM

256MB ATI Mobility Radeon HD4330

9 Cell Battery

Wireless N

היתרון - חזק, 15.4" (גדול לסרטים), זמן סוללה ארוך. מסך LED (בניגוד לקודם)

החסרון - אין יציאת HDMI (בדקתי עם דל), מחשב מסדרה "ישנה" יחסית. 15.4" - פחות נייד.

750$

יש עוד מחשב מהדגמים החדשים של DELL Studio:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=Y00LJKYCRT4SLKC4D3FVAGA?skuId=9166608&st=dell+studio+15&lp=3&type=product&cp=1&id=1218041150857

700$.

היתרון הוא (אני לא בטוח בזה במאה אחוז) שיש לו יכולות שדרוג (זכרון בעיקר), HDMI, מקלדת מוארת.

החסרון - שהוא פחות חזק ; יורד פה עניין המעבד והכרטיס מסך.

המלצות? מה כאן הכי משתלם והכי כדאי מבחינת עלות מול תועלת לצרכים שלי?

אני אשמח לחסוך ולהשקיע בציוד מוסיקה יותר:)

ושאלה חשובה נוספת - הדבר היחיד פחות או יותר שמפריע לי בInspiron זה היציאת HDMI, זו שאין.

כמה זה באמת חשוב? אני לא רואה איך בשנות הסטודנט שלי אני אביא איזו LCD יפה וגדולה ככה שאני אצטרך את היציאה...

מה, ה-VGA שיש, לא יעשה את העבודה? בכלל הרי רוב הסיכויים שתהיה לי איזה TV ישנה יותר בכלל ואז הרי אצטרך להמיר את הVGA לComposite (בננות)...

והאם הרזולוציה של הInspiron לא מוזרה קצת? זה בגלל ה15.6?

אני יודע שיש לי הרבה שאלות, ואני מאוד מודה מראש לכל מי שיענה.

אני פשוט מאוד נורא בהחלטות והלוואי והייתי יותר סגור ובטוח על אחד המחשבים ; אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי כדי שאקנה לי כבר:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים