עבור לתוכן

Google Phone G1 עם אפליקציה מדהימה + וידאו

Featured Replies

פורסם

בוא לצורך העניין נקרא לזה NETFLIX, סבבה?

אתה נמצא בקניון או באוזן השלישית או אצל חברים שגרים רחוק, ורואה עטיפה של סרט מגניב שנזכרת שתמיד רצית לראות.

אתה מחזיק את ה DVD ביד, הופך אותו, מוציא את ה G1 המגניב שלך, סורק את הברקוד של ה DVD,

ה- G1 מתחבר לשרתי NETFLIX, מוצא את הסרט שאתה רוצה לראות, ומתחיל להוריד אותו למחשב שלך בצורה חוקית (כי NETFLIX זה חוקי).

כשאתה מגיע הביתה, כל מה שנשאר לך לעשות זה להכניס פופקורן למיקרוגל, וללחוץ PLAY בנגן הסרטים שלך.

לא מהפכני?? זה לא היה קיים עד לפני כמה שבועות...

כל השיפור כמו שאני רואה זה פשוט השילוב בין כל הדברים. קורא ברקוד, שליטה על המחשב וגם קליינט BT הכל קיים כבר יותר משנה לסימביאן...

פורסם

כל השיפור כמו שאני רואה זה פשוט השילוב בין כל הדברים. קורא ברקוד, שליטה על המחשב וגם קליינט BT הכל קיים כבר יותר משנה לסימביאן...

אלה הדברים הקטנים שעושים את ההבדל :P (בלי קשר - אני אישית בעל אייפון מרוצה, ולא רואה שום טעם להחליף אותו בזמן הקרוב)

פורסם
  • מחבר

אבל זו בדיוק הגאוניות של ה- G1 והקוד הפתוח-

מה שנקרא "אפליקציות ללא גבולות" או "ללא חומות" כלומר:

אתה תפתח קורא ברקודים

יבוא אחר ויפתח שליטה על uTorrent

יבוא עוד מישהו שיפתח שליטה על מחשב מרחוק

ואז יבוא מישהו, שיפתח אפליקציה שיכולה להשתמש באפליקציות אחרות - לכן זה נקרא ללא גבולות, כי הן רואות ומשתמשות האחת בשניה.

אני חשבתי שזה גאוני, ואני לא יודע אם זה ככה בסימביאן או במע' הפעלה של האייפון וכו'.

אתה לא חושב ככה?

פורסם

יש משהו דומה בסימביאן, אבל אף פעם לא ראיתי מימוש של משהו כל כך "מורכב". דבר נפוץ זה שאפליקציה מריצה את האפליקציה של המצלמה והתמונה שאתה מצלם נשלחת ישירות לאפליקציה שהפעילה אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים