עבור לתוכן

איך המפרט הבא לOC ב1800 שקל..

Featured Replies

פורסם

373# מעבד: E5200 (הOC המתוכנן הוא ל3500-3700MHZ)

270# לוח אם: P5KPL-CM של Asus G31 (הבנתי שהוא יחזיק עד לבאס 300 - שזה מעל ומעבר בשבילי)

260# זיכרונות: 4GB 800MHZ DDR2 של חברת סמסונג (מחולק ל2 סטייקים - כל אחד של 2GB)

505# דיסק קשיח: WD 1Tib (אני צריך הרבה מקום - 750GB שיש לי נגמרו)

115# צורב: LG X22

110# קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro (אמרו לי בפורום OC וקירור, שלמטרה שלי זה הכי זול וטוב)

180# ספק כוח: FSP 400W (אני מחפש ספק כמה שיותר זול שיחזיק את המערכת עם הכרטיס מסך, ועל זה המליצו לי)

1815#

לזה אני יוסיף את ה8800GT מהמחשב הקיים שלי עכשיו..

יש הערות? תיקונים?

פורסם

קשה לי להאמין שהFSP 400W יחזיק לך E5200 OC + 8800GT

פורסם

בגלל הלוח הייתי מכוון יותר ל3.2GHZ - 3.3GHZ

פורסם
  • מחבר

אני ישאל שוב בפורום ספקים, ניראה מה יגידו..

בגלל הלוח הייתי מכוון יותר ל3.2GHZ - 3.3GHZ

אמרו לי שהלוח יגיע לבאס 300 - וב300 המעבד כבר ב3750MHZ

פורסם

תגיד לי אתה רציני?

באיזה מארז?

ועם הקירור הלוח הזכרונות והספק הזה אתה יכול רק לחלום על 3.5 וגם זה לא בטוח יקרה...... תגדיל תתקציב או תוותר או תנמיך צפיות ואם אתה מחפש OC קח E2220 ותוסיף 150 ש"ח לספק מהחיסכון שגם ככה בלי לוותר על שום דבר כמה קשה להוציא מההורים עוד 200 ש"ח מי ישמע זה גם ככה כלום כסף.......

פורסם
  • מחבר

על הקירור כבר אמרו לי פה בפורום אוברקלוק שהוא יהיה מעל ומעבר למטרה שלי.

על הלוח אמרו לי בפורום מעבדים ולוחות אם - שהוא יגיע לבאס 300 מה ששווה ל 3750MHZ

על הזיכרונות הם מעל ומעבר, בחיים אני לא יעבור את הבאס 300.. אז את 400??? הם יספיקו בהחלט.

ולגבי הספק אני באמצע דיון בפורום ספקים על העניין - ואני לא בטוח ב100 אחוז שגם בזה אתה צודק.

בכל מקרה הספק זה עניין זניח.. במחשב שלי כבר יש Enermax 400w.. ככה שמקרה הכי גרוע אני יחליף ביניהם.. למרות שאני מעדיף שלא, כדי לא להסתבך עם שינויים ואחריות וכדומה..

חוצמיזה שלא באתי פה לשבור שיאים. 3GHZ יספיק לי מעל ומעבר.. אבל אני לא רואה שום סיבה שאני לא יגיע ליותר מיזה. לפחות לפי כל מה שמנהלי הפורומים ענו לי עד עכשיו, בכל פורום.

פורסם

הלוח יכול לכתוב עד מחר שהוא יגיע ל-300 אבל עם ניסיון רב עם לוחות מהסוג הזול הם פשוט לא יציבים כתוב לך שהוא מגיע אבל אתה תיתקע ב-230 +- ככה זה אחרי זה הם לא יציבים לוחות אם לאוברקלוק של DFI לדוגמא הם מדהימים ועולים בהתאם אך ראיתי אחד כזה עם המעבד שלך עם ציפסט של 48X ועם ספק מתאים ועם 4870X2 על 310 יציב כמו סלע (ועם קירור ומארז יותר טוב משלך) כי ככה הם הלוחות שלהם הם נועדו לזה ועם עושים את זה כמו שצריך גם הלוחות של GIGA מעולים ואני משתמש בהם המון אבל הם לא האוברקלוקרים הכי טובים בשוק בטח שלא עם ציפסט כמו שלקחת (G31 אני יודע שהוא של ASUS).... ולכן שווה לך להוסיף כסף לספק + לוח....... המעבד הוא בן זונה ל-OC......

פורסם

יחזיק יחזיק.

פעם היו שמים 8800GT עם Q6600 +OC.

פורסם
  • מחבר

בפורום לוחות אם אמרו לי שיגיע ל300 בלי קשר למה שAsus רשמו על הנתונים עליו..

בכל מקרה אבל שאלתי בפורום אוברקלוק באמת אמרו לי שכדאי לי להחליף לP43.. ושהוא לא יעצור אותי בOC..

לגבי הספק.. PowerLed אתה בטוח שהוא יחזיק?

פורסם

כן, אני בטוח.

פורסם

יחזיק תחשב מעבד 65W (לפני OC אחרי הוא יגיע ל-85-90 מקס')

כ.מסך 120W (היתי די קיצוני זה בערך +- מה שהוא יהיה לאחר OC מקסמום 130W)

לוח+זכרונות+הרד דיסק+כוננים+מאוררים+הכל עוד 100W (שוב היתי קיצוני)

אז סך הכך 320W במקרה הכי קיצוני תבין יחזיק לך כמו שצריך פשוט הוא יהיה במאמץ ממושך ועל גבול היכולת שלו כי זה לא באמת 400W אין לו אפילו מדבקת 80+ מה שאומר שיכול להיות שתחווה חוסר יציבות / נפילות פעם בה לא משהו נורא יהיה בסדר אני המלצתי על 500W של CM כי הוא זול ויהיה לך כוח זמין לעתיד (כרטיסי מסך יותר חזקים מעבדים כל מיני שטויות כמו לדים קירור מים וכו') ולכן עדין להוסיף את הכסף תחשוב על זה.......

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בגלל שחלק אמרו לי שיחזיק וחלק אמרו לי שלא, שאלתי מישהו שבעבר כשהייתי הרבה בפורום, ראיתי שמאוד מבין בעניין הספקים.

הוא אמר לי שהספק הזה יחזיק את המערכת עם הOC והכרטיס מסך- בלי בעיה. וש29A מספיק בהחלט לזה.

ככה שה FSP 400W יספיק לי בהחלט.

לגבי הלוח - יכול להיות שבכלל אני לא יצטרך את הP43. הרבה אנשים אומרים שהוא גרוע לאוברקלוק. אבל כולם אומרים לי שהוא יגיע לבאס 300, ויעבור אותו. ובבאס 300 עם המעבד המצויין הזה, המהירות היא כבר 3750MHZ. שזה מעל ומעבר.

עריכה: וכעת האחראי על מדור אוברקלוק ענה לי שהלוח הזה יגיע לבאס 300+-

גם אם הוא יגיע לי ל280 - זה 3500MHZ.. שזה מעולה בשבילי. ואם אני יגיע לסביבה הזאת 3500-3700 אין צורך בקירור חזק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים