עבור לתוכן

האם שווה לשדרג ל LG RENOIR במסגרת שנה חינם של סלקום ?

Featured Replies

פורסם

הטלפון (נוקיה 6233) הלך ולכבר לא משתלם לתקן,חשבתי שרק המסך הלך אבל אחרי שהחלפתי כנראה גם הבורד עצמו הלך, היות ועכשיו יש תמונה שזה בעצם רק "שלג",מקודם לא הייתה תצוגה בכלל מסך שחור.

כרגע התלבטות היא אם לעשות ביטוח על נייד שנשאר לי לשלם עליו רק עוד 300 ש"ח ולעשות ביטוח זה 30 שקל לחודש למשך שנה (360 ש"ח)

או לשדרג למכשיר הנ"ל,במסגרת המבצע הוא יוצא כ-2160 ש"ח והתשלום הראשון מתחיל בחודש 13. ומקבלים חבילת נוויגיטור בחינם (רק לניידים עם GPS מובנה,נראה לי בשיטת חיוב-זיכוי).

יש גם את ה-E71 אבל הוא מתאים יותר לאנשי עסקים ככה שזה לא מתאים לי כ"כ. מבחינת ניידים אחרים אין להם GPS מובנה.

יש צפי שהנוקיה 5800 תגיע לסלקום ? כי אז זאת תהיה אפשרות הרבה יותר טובה אני חושב, למרות שאני מחפש עכשיו משהו דק וקל מבחינת משקל.

פורסם

אני לא רואה סיבה שתבטח את המכשיר הישן שלך בכמעט 400 ש"ח לשנה, במקרה שלך עדיף לשדרג כי ממילא אתה תמשיך לשלם על המכשיר הישן (גם אם תבטח אותו אתה הרי עדיין תמשיך לשלם עליו). שים לב שאתה צריך לבצע שימוש בסכום של 200 ש"ח כל חודש כדי לקבל החזר של 80 ש"ח על הרנואר ובנוסף לכך אתה צריך לשלם 24 ש"ח על חבילת הגלישה של הדור השלישי.

נ.ב. שים לב שברנואר קיימת מערכת הפעלה "סגורה", כלומר, לא תוכל להתקין שום יישום או משחק שלא אושר ע"י LG. לי אישית זה יכול להוות בעיה גדולה בתור אחד שמחזיק מכשיר סימביאני אז רצוי לקחת זאת בחשבון.

פורסם
  • מחבר

אכן אני אצטרך להצשיך לשלם עליו,

לגבי ה-200 ש"ח לחודש קצת בעייתי אני לא ממש מדבר הרבה, ככה שרוב הסיכויים שיהיה החזר הוא קצת קלוש, אבלל ככה זה רוב הטלפונים החדשים ש200 זה המינימום כדי לקבל החזר. וחבילת דור שלישי גם ככה יש לי כי בתקופה שחתמתי על החוזה לא היה את חוק שמאפשר לוותר על דור 3.

ולגבי המערכת הפעלה שהיא סגורה אני לא ממש משחק הרבה או מתקין יישומים כלשהם אז לא חושב שזה יהווה כ"כ בעיה גם כן.

מבחינת הטלפון עצמו איך הוא , אני יודע שיש לו חסרונות שקשורות להפעלה של כל מיני דברים כמו שלא ניתן לנווט ולדבר באותו זמן בעיות של יומן פגישות

וקצת גלישה באינטרנט דרך WAP

מעבר לכך איך הטלפון בכללי האם שווה לשדרג ?

מצד שני עכשיו שאני חושב על זה אני יכול לקנות טלפון מצד ג' ולבטל את הדור השלישי ולרכוש במקום חבילת נוויגיטור כי התשלום פחות או יותר לחבילת דור 3 ונוויגיטור הוא אותו הדבר כמעט , אני משלם 20 ש"ח לדור שלישי ואני יודע שנווידיטור זה 23ש"ח בערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים