פורסם 2009 במאי 1116 שנים יש ל אוזניות JBL 220, ואוזניה אחת שלהם נדפקה והתחלה לזמזם בטרוף..היתה לי עוד אוזניה אחרת מאוד איכותית לטעמי וצליל דומה לJBL.. אז אמרתי למה שלא נחליף..פרקתי את האוזניה והלחמתי את הקפסולה הקדשה אבל לצערי היא לא נכנסה לבית של הJBL, אבל היה חסר פחות מ"מ וכמה שלא חפרתי בפלסטיק זה סרב להכנס..אז חיברתי את הבית שהגיע אם הקפסולה, ובאמת שומעים מעולה, אבל שמתי לב ששחכת לפרק משהו...צילמתי את הפדיחה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 1216 שנים חחח חזק.מזכיר לי הרבה פאדיחות שלי ששכחתי להכניס בידוד מתכווץ או בוטים והייתי מספיק עצלן כדי לסגור את זה עם דבק נייר במקום להלחים מחדש.
פורסם 2009 במאי 1216 שנים סוג של בידוד מתכווץ ששמים על החיבור בין הקונקטור לכבל ומחממים עם בלוואר (מעין פן כזה שזורק אוויר חם ומכווץ את הבוט. יכול להיות אנשים מכירים את זה בשם שונה.דוגמה:http://www.talmir.co.il/catalog_files/catalog_images/large_images/767.gifפה זה לא בדיוק הבוט שאני מדבר עליו אבל הרעיון דומה. בתמונה הוא פשוט נכנס בלחיצה עד כמה שאני שם לב אבל יש כאלה שהם מתכווצים בחום ויוצרים אחיזה טובה יותר בכבל.
פורסם 2009 במאי 1216 שנים נו באמת.. זה קורה לכל מלחים מתחיל... ובכלל זה תופעה מוכרת אצל הישראלים.... חוסר תיכנון/ תיכנון לקוי...
פורסם 2009 במאי 1216 שנים מהההה אני מלחימה מתחילה???????אני ממש לא מבין איך משתמע ממה שאמרתי שאת מלחימה מתחילה..
פורסם 2009 במאי 1216 שנים יש לך מושג אולי של איזה חברה האוזניות האלה? כי לחבר שלי יש אותן ואין לו ממש מושג... (אין עליהן שום סימן לכן הנחתי שהן אוזניות ג'נרי כלשהן)
פורסם 2009 במאי 1316 שנים חחח שוב, לא זלזלתי בשום אופן באיכות שלהן רק רציתי לדעת אם יש להן יצרן מוכר כלשהו... תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.