עבור לתוכן

מחשב נייד (כנראה נטבוק) במחיר של עד 2500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כתוצאה מצירוף מקרים לא סביר במיוחד, נוצר מצב שאני כנראה הולך להישאר נטול מחשב באופן מיידי למשך כמה חודשים.

מכיוון שיש לי כוונה כללית לרכוש מחשב נייד נורמלי בעוד כמה חודשים (אין לי צורך כרגע), אני מחפש פתרון שישמש אותי בכמה חודשים הקרובים.

השימושים שלי לזמן הקרוב הם קלילים ביותר (השימוש הכבד ביותר הוא צפייה בוידאו, לא HD), לכן נראה לי שנטבוק יכול לספק אותי.

הדרישות הן מסך 10" ולא פחות, שמע איכותי כמה שאפשר, מקלדת נוחה ואפשרות לזכרון של 2G.

דברים רצויים הם קישוריות אלחוטית N, מצלמת נורמלית (לא 0.3) ואפשרות לרכוש ללא מ"ה.

אין לי שום העדפה לחברה מסוימת, אבל באופן כללי מחשב מבית טוב הוא דבר רצוי מאוד.

כנ"ל לגבי משקל, ממש לא מפריע לי אם הוא יהיה קילו או קילו שלוש מאות, לא רואה הבדל גדול.

תודה מראש, אדם.

פורסם
  • מחבר

OK, עשיתי קצת בדיקות בעצמי.

כרגע נראה לי שהאופציות שהכי מוצאות חן בעיני הן

Asus 1000HE

HP 2140

Samsung N110

מבין השלושה, נראה לי שאת הסמסונג קשה להשיג בארץ בכלל ובמחיר סביר בפרט, ככה שאני לא בטוח עד כמה הוא רלוונטי.

הAsus זמין ובתקציב ונראה מומלץ מאוד.

הHP מאוד מצא חן בעיני ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ את הדגם עם הרזולוציה הגבוהה.

כל הערה והארה על 3 הדגמים לעיל או על כל משהו אחר שעשוי להתאים, יתקבלו בברכה.

חוץ מזה, כמה לדעתכם שווה אולי לחכות עם העניין ולחכות לנטבוקים מבוססי ION של NVIDIA שאמורים להגיע מתישהו בתחילת יולי.

תודה ושבת שלום, אדם.

פורסם

לא ראיתי את הדגם עם הרזולוציה הגבוהה בארץ בשלב זה, אשמח לשמוע אם מצאת.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לברר בשבוע הקרוב לגבי זמינות של הדגם הזה (למרות שראיתי שכבר ניסו אחרים בלי יותר מדי הצלחה) ואעדכן.

יש למישהו תובנות נוספות?

פורסם
  • מחבר

טוב, קיבלתי כבר תשובה חיובית מחנות מסוימת (לא חשוב איזו) לגבי אפשרות להזמין את הדגם עם הרזולוציה הגבוהה.

הבעיה היא שהם ביקשו מחיר מופקע (מאוד!).

נקווה להצלחה גדולה יותר אצל האחרות.

פורסם

אם זה יהיה לפטופ זמני. אולי יכול להיות יותר משתלם לרכוש מיד שניה או לשכור?

פורסם
  • מחבר

השכרה נראה לי פתרון שגם לא משתלם כלכלית (אני לא יודע כמה זמן יקח עד שאני אקנה מחשב) וגם לא פרקטי (רוצה מחשב שלי :)).

לגבי מחשב יד שניה, אני לא רוצה לקנות מחשב מלא כרגע, גם מהשיקול הכלכלי וגם כי לא בא לי להיתקע עם שניים בעוד כמה חודשים, לנטבוק יהיו לי שימושים גם כשאני אקנה מחשב מלא.

נטבוק יד שנייה? החיסכון לא כזה משמעותי בהתחשב בכך שאני רוצה נטבוק מודרני (לא איזה EEE עם זכרון פלאש של 4 ג'יגה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים