עבור לתוכן

סיפור נחמד עם מוסר השכל חשוב.

Featured Replies

פורסם
story.gif
פורסם

ישן אבל תמיד טוב להיזכר :o

פורסם

Good one :lol:

פורסם

גדול!

:smiley1:

תגידו אני יכול לפרסם עוד סיפור באשכול הזה , או שזה ייחשב לoff topic?

:-\

פורסם

מכיר. :D

אבל זה עדיין מצחיק אותי ;)

תגידו אני יכול לפרסם עוד סיפור באשכול הזה , או שזה ייחשב לoff topic?

:-\

כן.

וזה גם ככה אוף טופיק ::)

פורסם

הנה:

בחווה מרוחקת וגדולה חיו יחדיו תרנגול וסוס, הם היו חברים טובים ותמיד שחקו יחד, צחקו יחד, ועזרו אחד לשני.

יום אחד בזמן שטייל לתומו הסוס לצד השביל, נפל לבור עמוק וחשוך, ולא ידע מה לעשות... מהר החל לקרוא לעזרה: "הצילו הצילו" ומיד בראש הבור הופיע חברו הטוב התרנגול, הסוס הסביר לחברו שטייל ופתאום נפל לבור שלא ראה ולא יכל לצאת, התרנגול אמר לחברו הסוס: "אל תדאג אח שלי, אני פשוט יביא את הב.מ.וו החדשה שלי, נקשור חבל ונוציא אותך מהבור מיד", הלך התרנגול וחזר לאחר מספר דקות, קשר חבל לב.מ.וו שלשל את הקצה השני לסוס שיקשור לעצמו, והוציא את הסוס מהבור. כאשר היה הסוס מחוץ לטווח סכנה אמר לחברו התרנגול:"וואלה אחי שיחקת אותה עם הרכב שלך". "אין בעיה" השיב התרנגול. עבר שבוע , עברו שבועיים, ויום אחד החליט התרנגול לצאת לטיול כמו שחברו הסוס נהג לעשות, אך לפתע "בום" נפל גם הוא אל הבור שממנו הוציא את חברו הסוס, מיד החל לקרוא לעזרה: "סוס סוס בוא תציל אותי אני בבור!!!"

מיד הופיע חברו הסוס בפתח הבור, אמר לו התרנגול:"אחי תראה איך גם אני נפלתי אל אותו בור, לך תביא את הב.מ.וו שלי ותוציא אותי מפה!"

"אין צורך" אמר חברו הסוס. "יש לי זין מספיק ארוך, תקשור את עצמיך ותצא מהבור"... הסוס שלשל את אבר מינו לתוך החור, התרנגול קשר עצמו ומיד יצא חזרה מתוך הבור...

מוסר השכל: אין צורך בב.מ.וו בכדי להראות שיש לך זין גדול... ;D

פורסם

חסל ספאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים