עבור לתוכן

מצב גבולי להעדפה לבחירה בין WINDOWS 7 של 32BIT ל 64BIT

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי לפטופ של LENOVO מעבד 1.6MHZ core 2 duo 2 יש לי 2G זיכרון פנימי,

ראיתי שדרישות המערכת של גירסת ה 32BIT באופן משמעותית נמוכות יותר מגירסת ה64BIT אבל מצד שני לפי מה אני מבין גרסת ה64BIT תידע לנצל את המעבד שלי טוב יותר.

לכן אני בדילמה איזו גרסה עליי להתקין.

תודה מראש לעונים.

פורסם

נו מה יהיה?

ידידי, 7 עדיין בשלבי פיתוח, אמנם די אחרונים, אבל עדיין מדובר בגירסה לא סופית - בטא.

אם הכוונה שלך היא להחליף את המערכת הנוכחית למערכת הפעלה לעבודה יומיומית, חכה למוצר המוגמר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מעריך את העצה, אבל מויסטה כבר נמאס לי לחלוטין(מערכת כבדה מדיי) לXP אני כבר לא אחזור, WINDOWS 7 כבר לא נמצאת בשלב הבטא היא כבר בשלב הRC ככה שאני אקח את הסיכון, ביחוד שהמחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט מוזיקה סרטים וסקייפ.

לגופו של עניין את אשמח להמלצה ולהסבר לגביי איזו ארכיטקטורה עליי לבחור.

בתודה נראש

פורסם

תראה אני יודע שהבעיה העיקרית שיש ב 32 ביט זה חוסר התמיכה מעל 4 גיגה זיכרון RAM.... אבל אם אתה עובד פחות מ 4 גיגה לא נראה לי שיש צורך בלהתקין 64 ביט. בכל מקרה התקנתי את גירסת ה RC 32 ביט וזה אחלה של דבר.

פורסם

לי יש מערכת עם 5 גיגה זכרון, ורציתי להתקין מערכת הפעלה 64 ביט, עד שנתקלתי בחוסר תמיכה של הרבה דרייברים - קח את זה בחשבון.

גם הרבה תוכנות חופשיות ברשת - אין להן תמיכה ל-64 ביט (במקרה הטוב - אין בעיה להפעיל את גרסת 32ביט).

אבל שוב - הבעיה הגדולה - דרייברים.

פורסם

לי יש מערכת עם 5 גיגה זכרון, ורציתי להתקין מערכת הפעלה 64 ביט, עד שנתקלתי בחוסר תמיכה של הרבה דרייברים - קח את זה בחשבון.

גם הרבה תוכנות חופשיות ברשת - אין להן תמיכה ל-64 ביט (במקרה הטוב - אין בעיה להפעיל את גרסת 32ביט).

אבל שוב - הבעיה הגדולה - דרייברים.

כמו מה?

כי אצלי אין בעיות עם כלום.

פורסם
  • מחבר

מהיתנסות קצרה אני חייב לציין ש32BIT רצה טוב יותר ומהר יותר על המערכת שלי(התקנתי אתמול את ה64BIT).

פורסם

תראה אני יודע שהבעיה העיקרית שיש ב 32 ביט זה חוסר התמיכה מעל 4 גיגה זיכרון RAM.... אבל אם אתה עובד פחות מ 4 גיגה לא נראה לי שיש צורך בלהתקין 64 ביט. בכל מקרה התקנתי את גירסת ה RC 32 ביט וזה אחלה של דבר.

זה לא חוסר תמיכה מעל 3.2-3.5 גיגה זיכרון?

מערכות 32 ביט יכולות להציג לך במאפייני המערכת 3.5 גיגה ולהשתמש בכל ה 4 שיש לך?

פורסם

מערכות 32 ביט בתאוריה תומכת עד 4 גיגה כתובות.

בפועל יש כמה מגבלות טכנולוגיות שמורידות את התמיכה לכמו שאמרתה ( 3.5 במקרה הטוב )

http://en.wikipedia.org/wiki/32-bit

פורסם

אז יש מקרים נדירים שהwindows ישתמש בכל ה4 גיגה...

פורסם

נכון לעכשיו לא.... אבל נראה לי עד שיגיעו למצב ש 32 ביט יתמוך בכל ה 4 גיגה, כולם כבר ישתמשו במערכות 64 ביט שמגבלתם התאורטית היא 16 הקסה-בייט.

כך שזה כבר לא יהיה רלוונטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים