עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

איך להשתחרר מהצבא

Featured Replies

פורסם

למה אתה עוזר לאנשים להשתמט?!

תמחקו את הנושא בבקשה!

פורסם

אז למה אתה מפרסם לינקים המסברים איך ?

פורסם

באמת למה לפרסם דבר כזה?!?! אתה לא תומך בזה אבל הרגשת חובה לפתוח על זה תרד!?!??!

פורסם

תעיפו את זה! בושה בכלל שמפרסמים את זה!

כל הכבוד לצה"ל!

:)

פורסם

זה ממש מגעיל מי רוצה פרופיל 21?!!!!!!!!!!!!!!!

למחוק את זה!

פורסם

Cut out the spam..

Along as things are in the boundaries of common sense this thread is totally legitimate.

Some people don't strive to dedicate themselves to the army and don't see it as their life goal to serve, it's perfectly understandable and I fail to see why you get so aggravated.

In anycase don't respond if you don't have anything relevant and meaningful to say.

פורסם

Cut out the spam..

Along as things are in the boundaries of common sense this thread is totally legitimate.

Some people don't strive to dedicate themselves to the army and don't see it as their life goal to serve, it's perfectly understandable and I fail to see why you get so aggravated.

In anycase don't respond if you don't have anything relevant and meaningful to say.

רגע אני רוצה להבין הנושא הזה מענין אותך?! 8)

פורסם

Not that it's any of your business but I don't intend to attempt to get out of army service since I want to go to atuda.

However I will not serve as a combatant soldier under any circumstances and I can completely understand anyone who doesn't want to dedicate himself to the army and it's bureaucracy.

It's a shame that due to the circumstances we have no choice but to make drafting mandatory and I do believe everyone should contribute somehow given the situation but forcing people to do things against their will is something I don't approve of.

פורסם

השתמטות מהצבא זה דבר לא חוקי במדינתנו. שמחתי לראות את התגובות כאן, ואני בטוח שהמוטיבציה של חברי האתר הוא לשרת את המדינה לא מתוך תחושת ה-"אין ברירה" כי אם רצון להיות שייך למדינה ולאזריחה.

Some people don't strive to dedicate themselves to the army and don't see it as their life

לא כולם נולדים עם הרגשה של רצון עז לשרת בצבא. כאן המצב שונה, ואין לנו ברירה. השיחרור מהצבא צריך להיות אך ורק באופן חוקי וללא אתרים ואנשים שמציעים שירותי השתמטות.

השתמטות כשמה כן - שיחרור התנתקות ממחויבות לגיטימית בהחלט.

יש להוקיע את התופעה ולגנותה בכל אמצעי.

פורסם

אני מסכים עם ארמגדון...יש אנשים שרוצים לשרת

כמוני, שאני עם הגב שלי יכול להוציא 21 רפואי במקום וללכת ללמוד...אבל אני לא עושה את זה

כי אני מוכן לשרת בצבא ואפילו רוצה.

לעומת זאת יש אנשים שלא רוצים ויש להם יותר מה לעשות בחוץ והם משתחררים, אין לי שום דבר

נגד אנשים כאלה, במיוחד מכיוון שאלה בודדים, ולעבור את החוויה שהיא צה"ל ושירות צבאי זה

משהו די קולקטיבי וזה תמיד נושא לשיחה לכן רוב האנשים שאמורים להתגייס מתגייסים.

פורסם

אני לא מתכוון להשתתף בדיון בנוגע ללגיטימיות הנושא אבל בידיעות אחרונות בשער האחורי לפני כמה שבועות התייחסו ל"מדריך" הזה וגם ביקשו תגובה מן הכותבת. היא אמרה שהסיבה שהיא החליטה לעשות כך היא מפני שהיא לא מעוניינת לבזבז את השנתיים האלו כמזכירה חסרת משמעות כרוב הבנות.

פורסם

אני לא מתכוון להשתתף בדיון בנוגע ללגיטימיות הנושא אבל בידיעות אחרונות בשער האחורי לפני כמה שבועות התייחסו ל"מדריך" הזה וגם ביקשו תגובה מן הכותבת. היא אמרה שהסיבה שהיא החליטה לעשות כך היא מפני שהיא לא מעוניינת לבזבז את השנתיים האלו כמזכירה חסרת משמעות כרוב הבנות.

נו מה הקשר ? היא מציגה כתבה שערורייתית רק בגלל שאחוז מסויים מהבנות משרתות כפקידות.

ומה עם שאר החיילים ? המשתמטים ?

חוב לחברה. כמי שחיי במדינת ישראל לכל אחד יש זכויות וחובות. זה חלק מהחובות למדינה.

הדוגמא לדנמרק.

בדנמרק כיף לחיות. בדנמרק המדינה דואגת לכל אזרח עד הבעיייתי שבהם. אבל! על כל אזרח עובד מוטלות מיסים ענקיים אשר ממנים את כל הוצאות הרווחה שלהם.

פורסם

ואני לא רוצה לשלם 50% מס !

אז מה ?!

אם היו מפרסמים פה מדריך על איך להתחמק מתשלום מס, הייתם משאירים אותו ?

המדריך הזה זהו מדריך לעבור על החוק וחבל שאתם נותנים לזה במה.

פורסם

אני חושב שהדיון הזה מיצה את עצמו (לא שהיה לו הרבה פוטנציאל, אבל מילא).

לפרוטוקול, אני מסכים ב 100% עם udicol.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.