פורסם 2009 במאי 816 שנים שלום קראתי פה בפורום בעבר ששימוש ברקעים כהים יכולים לעשות נזק למסך ,רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן מה הנזק? כי אני פשוט פוחד לשיפ אפילו רקעים אפורים למשל..תודה.
פורסם 2009 במאי 816 שנים דווקא אני שמעתי ההפך, שככל שהרקע של המסך יותר כהה, כך הוא פחות צורך אנרגיה.לגבי שומרי מסך, אין לי מושג..
פורסם 2009 במאי 816 שנים אני תמיד אוהב לשים את השומר מסך עם הכוכבים לא נראה לי שאף שומר מסך יעשה נזק זה שומר מסך אחרי הכל. אבל באמת ברקע בהיר (לבן) המסך עושה יותר רעשים אני מניח שזה יותר בעייתי בשביל המסך אבל עדיין..
פורסם 2009 במאי 816 שנים אני חושב שזה לא משנה כל שומר מסך שבא עם ה-WINDOWS אמור להיות טוב. אם אתה רוצה תשים בהיר כי זה יותר יפה חח
פורסם 2009 במאי 916 שנים קריאה מומלצת:http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/4/מסכי LCD צורכים פחות חשמל כשהם מציגים לבן (בניגוד למסכי CRT). מעבר לזה, שומר מסך הוא מיותר לחלוטין ועדיף פשוט להגדיר את מערכת ההפעלה ככה שהמסך יכבה לאחר זמן מה (כגון רבע שעה). שימו לב שכיבוי בתדירות גבוהה עלול לקצר את החיים של התאורה של המסך.
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר סליחה סליחה טעות שלי התכוונתי ל*רקע על שולחן העבודה לא לשומר מסך...זה תקף גם לרקעים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.