פורסם 2009 במאי 816 שנים הוריי היקרים בסין וזה המחיר הטוב ביותר בו הם נתקלו שנגחאי, אני צריך להחזיר תשובה ב4 שעות הקרובות. מה אתם אומרים חברים?
פורסם 2009 במאי 816 שנים זה מחיר טוב מאוד אבל בסין יש כל כך הרבה זיופים שאם ההורים שלך לא ראו והשתמשו באייפון בחיים הם לא יזהו ויכול להיות שתאבד סתם סכום גדול..
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר הם ראו גם מזויפים ב150$-200$, הם סרבו לקנות, נכנסו לחנות הגדולה בשנגחאי שעובדת רשמית עם APPLE ככה הם טוענים, והוריי היקרים לא מוכנים לקנות זיוף או מה שדומה לזיוף לכן אם הם מאמינים אני מניח שיש סיכוי טוב שזה אמיתי.. אני יסתדר מבחינת ביטוח בארץ? :s05:
פורסם 2009 במאי 816 שנים מה שאתה יכול לעשות זה לבקש מהם את המספר הסידורי שלו (נמצא על המגש של הסים ב3G) ולבדוק באתר של אפל אם הוא מקורי:www.apple.com/support/ossאם הוא לא מופיע במאגר שלהם הוא לא אמיתי.
פורסם 2009 במאי 816 שנים תחשוב טוב אם אתה רוצה אייפון בכלל. המצלמה לא משהו, הספיקר גם, חסרות מלא פונקציות שיש בסלולרים אחרים..אבל זה עולם אחר. לי יש אותו בשביל המשחקים והנוחות משתמש...בכל מקרה עוד חודש יוצא אייפון חדש, בטח המחירים ירדו.. אז לא בטוח שכדאי לך לקנות אותו עכשיו.
פורסם 2009 במאי 816 שנים תכלס זה זמן ממש לא טוב לקנות אייפון, האייפון החדש צפוי להיות מוכרז ביוני, אני הייתי מחכה במקומך. (וזה בעצם מה שאני עושה, יש לי דור 2 ואני ממש לא מתכוון לקנות 3G ...)
פורסם 2009 במאי 816 שנים תכלס זה זמן ממש לא טוב לקנות אייפון, האייפון החדש צפוי להיות מוכרז ביוני, אני הייתי מחכה במקומך. (וזה בעצם מה שאני עושה, יש לי דור 2 ואני ממש לא מתכוון לקנות 3G ...)אותו דבר פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.