עבור לתוכן

יצירת רשת בWIN7 איך? (WIN7 או VISTA SP2)

Featured Replies

פורסם

בתור אחד שיש לו טונות של חומר על המחשב אהבתי שWIN7 מכילה כל כך הרבה דרכים נוחות לסדר אותו

אהבתי את כל LIBRARYS שניתן להרחיב שפועלות לא רק בצורה אסטתית אלא גם משולבות בתוך כל התוכנות

ההרחבה של ה WORKGROUP הדי מיותר והמעיק בגרסאות הקודמות ושידרוגו פשוט מעולה, אם שמת לב שיש

עכשיו 2 רמות שיתוף, האחת זה השיתוף הישן והטוב שאפשר להגיד מה שבה לכם איך שבה לכם.

והשני זה ה HOMEGROUP / PUBLIC GROUP שלכם והם נפרדים משאר הרשת שעובדת כמו קודם

השיפור פה שיש לכם אפשרות להגדיר פוליסה והגדרות שיתוף בערך כמו הפרופילים לרשת אלחוטית

למשל אני הגדרתי שבקשת הביתית אני משתף הכול חופשי וברשת הכללית אני לא משתף כלום.

מעבר לזה יש קבוצות חדשות בשיתוף הפשוט למשל HOMEGROUP שבעצם יש לכם אפשרות עכשיו

לתת הרשאה רק לקבוצת שלכם ולא כמו פעם להזדיין עם הרשאה לכולם הרשאה למשתמש שלך ואז ליצור במחשבים האחרים משתמשים ו .... :screwy:

פה אתם פשוט בוחרים הרשאת PUBLICGROUP והיא מופיע רק אצל החברים בקבוצה בגישה ישירה היא לא מופיעה (10.0.0.1)

קיצר כל זה נחמד, השאלה שלי היא מה ההבדל בין לעשות STREAM לבין לעשות שיתוף רגיל לHOMEGROUP

תחת סרטים יש לי 2 תיקיות שהוספתי לHOMEGROUP אבל אני רואה רק אחת מהן, בדקתי הרשאות זהות הן NTFS והן SHARE ??

וניסיתי להגדיר מחדש את השיתוף, זה מה עושים הלאה ?

עריכה:

כמו כן מישהו יודע מה השימוש ב משתמש HOME GROUP USER$

והאם יצירה של משתמש זהה על מחשב XP למשל עם סיסמת הקבוצה תאפשר לו גישה ? או שצריך לעשות שיטה הישנה ?

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהפיצר הזה תוכנן במקור ל VISTA או יותר נגון ל LONGHORN שקוצץ וסורס למה שאנחנו קוראים לו VISTA

הפיצר בזמנו נקרא CASTLE ורק עכשיו ב SP2 הוטלא לתוך VISTA ונקרא CONNECT משהו

כך שב WIN7 יש יתרון שהכול תוכנן מראש ושולב בה ובתוכניות הנלוות אבל אני מנחש שהרבה דברים כאן, אמורים להיות זהים ל2 המערכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים