פורסם 2009 במאי 816 שנים אני הולך לעבוד על פרוייקט חדש משו יותר רציני מהאחרוןאחד מהדברים שאני רוצה זה PAINT JOB על רמה הייתי בתערוכת מכוניות שנה שעברה והיה שם רובוט כזה שצובע לפי תמונה של מחשב (החברה מישראל היא הציגה את המכונה שלהם בתערוכה בגני התערוכה)מישהוא יודע את שם החברה או חברה אחרת שיכולה לעשות עבודה דומה?צירפתי סרטון שצילמתי של המכונה אבל את המספר שלהם שכחתי כל מי שטוב בגוגל ויכול לעזור בחיפוש קטן אני אשמחhttp://www.youtube.com/watch?v=DD37ofZJQCg
פורסם 2009 במאי 816 שנים גם אני הייתי שם(אוטומוטור).אתה לא חייב לעשות דרך המכונה, אתה יכול ללכת לכל חנות רכב שמתמחה בזה.ד"א זה יעלה לא זול העניין הזה
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר אני יודע שאפשר אצל צבעי אבל זה לא אותה רמה תלוי במי שצובע והמכונהי ותר זולה אני זוכר אז שהוא אמר לי שזה יותר זול מפחח כי מהר יותר אשמח לפרטים לגבי אחד שעושה דברים בסגנון באזור אשדוד
פורסם 2009 במאי 1016 שנים במוסך טוב עם תנור וצבעי , אתה תוכל לעשות צביעהבקשר לצורות וכדומה ..או שתזמין את מייק לוואלי , או שתעשה זאת בעצמך ..אתה תצטרך לקנות איירברש וכדומההוצאה כספית מאוד גדולה ..
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר אבירם אני יודע איפה ואיך לעשות את זה אבל אני לא אומן ואני זוכר את החברה הזאת ושאלתי אותו והוא אמר שזה לא בעיה לעשות גם על דלת של מחשב צביעה רגילה של צבע אחד אני יכול להשיג איר בראש וכל הזציוד יש לדוד שלי אבל מפה ועד ציור זה משו אחראני רוצה לדעת אולי מישו שהיה שם או מכיר את החברה הזאת יכול להביא לי עוד פרטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.