עבור לתוכן

טלפונים סלולאריים של מוטורולה - הייתי חייב לשתף אתכם

Featured Replies

פורסם

טוב, זה שמאז שמוטורולה הוציאה לשוק את הדבר הכחול הזה שצה"ל מחלק לאנשי הקבע שלו, צריך היה לסגור את החברה ולהשליך את המפתח לים - את זה כולם יודעים (יחד עם המפתח של חברת מירס ביחד, אליו צריך לקשור איזה סלע של שני טון כדי לוודא שהוא לא, בטעות, יצוף חזרה). קשה אפילו להתחיל לרשום את הבאגים והזוועות שהחברה הזו ייצרה במכשירי הטלפון שלה. אבל היום נתקלתי בבאג שהוא באמת - אם כל הבאגים. פשוט בושה לאינטיליגנציה.

קיבלתי שיחת טלפון ממישהו מאוד לא צפוי ולא יכולתי לענות. מרשים מאוד שבכלל היתה קליטה והצלחתי לראות בדיעבד ממי הגיעה השיחה בשיחות שלא נענו, אבל זה ... ניחא.

בעודי מקשיב להודעה שהוא השאיר לי - אני מגלה שההודעה היא בכלל מאבא שלי ולא מאותו אדם.

מוזר....

לקח לי כמה שניות לנתח את המצב. נכנסתי לרשומה של אותו אדם שכביכול התקשר ונפלתי מהכסא. כבוד המכשיר החליט שיש לו חיים משלו - לקח את מספר הטלפון מהרשומה של אבא שלי ופשוט דחף אותו לתוך הרשומה האחרת. ככה סתם. באמצע יום בהיר אחד. מבלי שאף אחד ביקש.

אני חייב לציין שזה קרה כבר בעבר ואני כמובן האשמתי את עצמי והייתי בטוח שטעיתי בהקלדת המספר. אבל לקחת את מספר הטלפון של אבא שלי בבית ולדחוף אותו לרשומה של אדם זר לחלוטין ... את זה לא הייתי עושה.

אתם מבינים את הפוטנציאל ההרסני של הבאג הזה?

מתי, מתי יסגרו כבר את החברה הנוראית הזו ????

פורסם

בהחלט לא אחת מיצירות המופת של החברה :)

פורסם

צריך ארגון כלשהו שיחזיק את מירס באוויר, לא?... ככה זה כשחוסכים בדיוק איפה שצריך. ;D

פורסם

עלילות אלף מירס ומירס :silly:

פורסם

בואנה, חבר'ה אתם לא מעודכנים!!!! :o היום כבר צה"ל נותן לכל יוצא בה"ד 7 מוטורולה מירס חדש שחור כזה עם מצלמה! משהו סוף הדרך! עדיין נראה כמו לבנה אבל ניחא.. ;)

בכל מיקרה, מתחילים להעיף את המוטורולות הכחולות האלה ולהזרים לשוק "הדברנים" הצבאיים את המוטורולות השחורות החדשות עם מצלמה ופיצ'רים חדשים.. כנראה שאחרי איזה כמה שנים טובות הגיע הזמן להחליף מכשירים... :smile1:

פורסם
  • מחבר

אתה יודע, זה שהמכשיר החליף את הצבע לא אומר שהקליטה יותר טובה. בטח זה רק מסרטן יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים