פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים שמעתי שיצא אלבום חדש של אמינם שקוראים לו "Don't call me Marshall" , אבל כשחיפשתי באמזון לא מצאתי ובאתר של אמינם לא מצאתי כלום.מישהו שמע משהו\ ראה משהו על האלבום?
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים זה לא אלבום רשמי זה סתם איזה אלבום שמישהו הכין זאת אומרת אסף כל מיני רמיקסים של השירים של אמינם לתוך אלבום חדש בכל מקרה חומר חדש אין באלבום הזה והרמיקסים שם לא משהו
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר זה לא אלבום רשמי זה סתם איזה אלבום שמישהו הכין זאת אומרת אסף כל מיני רמיקסים של השירים של אמינם לתוך אלבום חדש בכל מקרה חומר חדש אין באלבום הזה והרמיקסים שם לא משהו בבבעעעעע, חבל....... נ.ב מעניין מתי הוא הולך להוציא את האלבום הבא שלו
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים מתי ייצא הדיסק הבא? בדיוק כשיעברו שנתיים מהדיסק הקודם, האיש הזה דופק כמו שעון (או מתוזמן כמו בריטני ספירס)
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אם אתה מעריץ של אמינם המעפאן...למה יש לך שיר של 50 בחתימה?סתם כי אני אוהב את השיר הזה ... וחוץ מזה השיר הולך טוב עם הכינוי שלי
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אבל זה לא שיר של אמינם המגניב יאאא... מה הקשר?! מה בגלל שאני אוהב את המוזיקה של אמינם כל דבר שאני עושה בחיים צריך להיות קשור עליו!?!?!?
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אני סתם צוחק עליך כי אני לא אוהב את אמינם, ומצחיקים אותי אנשים אשר מחשיבים אותו לאמן... ובד"כ אנשים שאוהבים את אמינם הם ממש מושפעים באופן מוחלט... יש לי חבר קנה בגדים כמו שלו...חימצן ת'שיער...The Whole works.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים תראה כל אחד והטעם שלו... אני לא ממש מושפע מאמינם רק אוהב את המוזיקה וגם את הלבוש שלו אני בכלל אוהב איך שראפרים מתלבשים ני אוהב את זה עוד מהתקופה של 2PAC את הלבוש
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים בוא נגיד דבר כזה...הוא אמן שבנו אותו בשביל לייצר להיטים...כמו בריטני...אהבתי את אמינם בתקופה של ה SLIM SHADY LP ו EP ואז הבנאדםפשוט התחיל להתמסחר, חבל.כמו סאבלימינאל שעשה פרסומת לשוקו קרלו...מה זה צריך להיות?
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים תראה על תשווה את אמינם לסאבלימינל הוא עדיין לא כזה ממוסחר ...אבל באמת מה שסאבלימינאל עשה עם הפירסומת לשוקו זה דבר מגעיל ביותר אבל ממש מגעיל בכלל סאבלימינאל עצמו מגעיל תופס מעצמו יותר מידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.