פורסם 2009 במאי 716 שנים יש לי כמה תוכנות שאני משתמש בהם באופן תקוף אבל אם אני אנעץ את כולן לא ישאר לי מקוםאני מעונין לדעת אם אפשר לנעוץ תקיה ואז ריחוף מעליה יראה את הקישורים בה מתפריט ליד בערך כמו שאם נועצים את WMC אז ריחוף מעליו נותן כמה אפשרויות ...OFF TOPIC כמו כן המלצה חמה לPLUGIN ל WMC http://www.mediabrowser.tv
פורסם 2009 במאי 816 שנים אתה יכול ללחוץ לחצן ימני על התיקיה (זאת שליד ההתחל) ושם יש לך את התיקיות האחרונות שהשתמשת בהן ויש אפשרות לעשות PIN ואז כל מה שאתה צריך זה לחיצה ימנית שם ולבחור את התיקיה
פורסם 2009 במאי 816 שנים תשים לינקים לכל התוכנות שלך בתוך תיקיה מסויימת אחרי זה לחצן ימני על התחל ואז סרגלי כלים -> חדש ותבחר שם את התיקיה.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר תשים לינקים לכל התוכנות שלך בתוך תיקיה מסויימת כמובן שאת זה כבר עשיתי אחרי זה לחצן ימני על התחל ואז סרגלי כלים -> חדש ותבחר שם את התיקיה. איפה הסרגל כלים החדש?!? אלצתח כפתור ימני על התתחל ועל כל חור בתוך ההתחל (תפריטים, אפשרויות, מוקומות ריקים, כל התוכניות בתוך כל התוכניות וכו.... עריכה: מצאתי אפשר פשוט לגרור תקייה לתוך התחל 8) ( קצת מעצבן שבתוך ההתחל עצמו אי אפשר לעשות שום גרירות, שזה מה שניסיתי לעשות בתהחלה) לצערי זה לא ממש שימושי כמו שחשבתי שזה יהיה, זה משמש רק כקיצור דרך וזהו אפילו לא כתפריט כמו התקיות בתוך 'כל התוכניות' או כמו אפשרות ההרחבה שיש לרוב התוכניות שם :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.