עבור לתוכן

מפרט ל-QX9770 למחשב עריכה ב-8000 ש"ח( ללא המעבד)

Featured Replies

פורסם

עצתי לשניכם - אל תעבירו את המעבד הזה אליך.

קודם כל החבר שלך לא יהנה מאותם ביצועים אם הוא יקנה Q9550, בטח ובטח אם הוא לא מתכנן לעשות OC. אז אם זה השיקול המכריע בשבילו, הנושא הוכרע.

ובשבילך - לא שווה לשים עליו את הכסף. קנה אתה Q9550, ואם חשקה נפשך במהירות של 3.2Ghz תעשה לו OC וחסכת 3000 שקל.

אין ממש הצדקה לעלות של מעבד כזה, אבל אם כבר הוא קיבל אותו במתנה ולא עלה לו כלום, שיתפנק.

לחפש הבדלי ביצועים בין לוחות אם זה קצת כמו לחפש הבדלי ביצועים בין מארזים... לא ממש רלוונטי. רצוי להתרכז בלמצוא אחד שנותן את הפיצ'רים שאתה צריך, בין אם זה חיבורים על לוח האם ומיקומם, בין אם זה חיבורים בלוח האחורי של המחשב, יכולות OC של הלוח, רמת הנוחות והשליטה של ה-BIOS.... הבנת את הרעיון.

לדעתי הוא יקבל יותר מהלוח שהצעתי. אם הוא סולד ממנו שייקח אחד אחר. על טעם ועל ריח... רק שישים לב שהוא לוקח אחד עם Firewire שלא יתבאס אח"כ.

וכמובן שיקפיד להתקין מערכת הפעלה של 64bit, אחרת הוא לא יגיע לנצל את כמויות הזיכרון האלו. (הערה - אם הוא כבר מתקין OS על אחד מהכוננים, שיעשה partition מיוחד בשבילה, זה יעזור לו אח"כ עם ביצועים ו-defragmentation)

כשאתם מקבלים את המחשב תוודאו ב-BIOS שמתח הזיכרונות עומד על 1.9 כמו שהיצרן מבקש, כי אם אני זוכר נכון ברירת המחדל של המתח לזיכרונות עומדת על 1.8.

שמתי לב שבמארז אין מקום להתקנת מאוורר לכלוב של הכוננים, למרות שיש מצב שאפשר להתקין מאוורר קידמי שיקרר אותם. תבדקו טוב לפני הקניה של המארז, כי כמו שאמרתי לפי הדיווחים הם מפיצים חום רב. יש מצב שאולי עדיף לשקול מארז אחר ובכל מקרה רצוי להתקין אותם עם מרווח רב ככל האפשר ביניהם.

כמובן שאם יש מקום למאוורר לכוננים עדיין יש צורך לרכוש אותו... ;)

זהו.

יאללה, שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

טוב..היום הוזמן המחשב והמון תודה למי שעזר ובמיוחד ל-Silencer

הלוח בסוף זה ה-P45 של DFI.

את הקירור לקחנו מה שהמלצת בתוספת מאורר של S-FLEX.

זכרונות הוא משום מה (החבר) החליט על ה-CORSAIR 1066MHZ.

ספק את ה-VX550

מארז את הזלמן (ומחר ניתן לו תשובה סופית לגבי מארז של ENERMAX ה-פניקס) שהחבר שלי התלהב ממנו.. :s05:

כונן אחד של 1TB ונוסף של 500GB

צורב של LG

וכרטיס מסך בסוף אחרי התלבטות את ה-4870 VAPOR-X.

מערכת הפעלה אנטי וירוס של ESET

ואופיס

הכל כמובן מקורי עם דיסקים שנקבל.

אני אעלה תמונות אחרי ההרכבה וישים במסגרת שרשום INTEL QX9770

אגב, המוכר מה זה התלהב מהמעבד..חבל על הזמן :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים