עבור לתוכן

מה אפשר לעשות כדי להריץ תוכנות 16 ביט על ווינדווס 64 ביט? צריך דרכים עוקפות...

Featured Replies

פורסם

ידוע לי שזה לא אפשרי סתם ככה ולא יעזור כלום.

אני אוהב לשחק המון משחקים ישנים, ויש לי מלא מהם. אין שום בעיה לשחק משחק מאד ישן - מריצים dosbox והכל עובד 100%. אין לי בעיה לשחק משחקים מאד חדשים, מתקינים עובד, מקסימום עושים איזה compatibility mode והכל בסדר.

יש בעיה מעצבנת עם כל מה שבאמצע. אין שום דרך להריץ 16 ביט.

ניסיתי קצת לבדוק את נושא ה-VirtualPC אבל הוא לא תומך ב-Direct3D אז המשחקים לא ממש יכולים לעבוד שם.

יש איזהשהו פתרון לדבר הזה???

נראה לי מגוחך שאני יכול להריץ אמולטור של ווינדווס על לינוקס ולשחק בזה (WINE), אבל על ווינדוס חדש אני לא יכול :s07:.

לעבור לווינדוס 32 ביט זה לא אופציה. ואני גם לא רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה שלמה בשביל 2-3 משחקים שנמצאים על הגבול הזה בדיוק.

יש עוד אופציה? איזה אמולטור ווינדוס שעובד בווינדוס (וואו זה נשמע ממש מפגר), משהו שיכול להריץ XP 32 או משהו, עם תמיכה ב-Direct3D?

כרגע הבעיה שלי היא עם No one lives Forever, אז אם משום מה יש פתרון ספציפי לזה אני גם אשמח לשמוע.

פורסם

DOSBOX + D-fend

פורסם
  • מחבר

DOSBOX + D-fend

כמו שאמרתי, אני מחפש פתרון לתוכנות ומשחקים של ווינדווס, dosbox ממש לא עוזר לי שם.

לגבי VMWware, נראה מעניין, הם מציינים שיש תמיכה עד DirectX 9 מצד אחד, ומצד שני ש-Direct3D נתמך 'נסיונית' בשלב זה.

אולי אני אוריד Trial, נראה מה הולך. בכל מקרה זה בטוח לא בתקציב, בטח לא בשביל 2-3 משחקים ישנים.

בכל מקרה הצלחתי להפעיל את No one lives forever - מסתבר שרק ה-Installer שלו 16 ביט - התקנתי אותו על VirtualPC על XP, ואז העתקתי משם את הקבצים המותקנים לווינדוס שלי, וזה עובד ;D

עדיין, פתרון כללי יותר יכול להיות נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים