פורסם 2009 במאי 616 שנים יש לי את המסך הנ''ל שהוא מסך full hd ואני רוצה להביא ממיר hd והבנתי שאני צריך לקנות כבל Hdmi ל-dvi לחבר מהמסך לממיר..השאלה הראשונה האם זה הכול מה שצריך?ובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא?יש לי..מעבד: e8400כרטיס מסך: radeon 4870אם זה יעזורתודה וסופ''ש נעים.
פורסם 2009 במאי 716 שנים אם אנני טועה למסך אין יציאת אודיו או רמקולים משלואת המסך תוכל לחבר לממיר כמו שאמרתאך תצטרך גם לחבר רמקולים לממיר בעזרת מתאםובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא?או שאתה יכול לקנות קופסת מיתוג (אני חושב כך קורים לזה)
פורסם 2009 במאי 716 שנים מחבר אם אנני טועה למסך אין יציאת אודיו או רמקולים משלואת המסך תוכל לחבר לממיר כמו שאמרתאך תצטרך גם לחבר רמקולים לממיר בעזרת מתאםאו שאתה יכול לקנות קופסת מיתוג (אני חושב כך קורים לזה)כן, אין לו חיבור אודיו.אממ איך מחברים את הרמקולים בידיוק איז מתאם צריך?ומה עושה הקופסת מיתוג הזאת, לא שמעתי עליה מעולם מצטער.תודה על העזרה אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.